Lilletutten og Lille My til Doktor

Lilletutten og Lille My til Doktor

I går var Ida og Maya til læge for at blive vaccineret. Maya skulle have det første skud i MFR-programmet og Ida skulle have sin noget forsinkede 15 måneders vaccine, som er blevet lidt forsinket pga. vores ophold i Amsterdam og igen pga. sygdomsperioden for nylig, hvor vi måtte udskyde vaccinationen.

Mor og Ida havde snakket om, at doktoren skulle nappe Ida i låret, men Mor havde med vilje undladt at fortælle for meget. Og Ida følte sig da også noget ført bad lyset af den onde konspiration. Ida græd, men sad fint og stille indtil stikket var færdigt. Ida blev bestukket med et armbånd fra doktorens ‘gave-kasse’ bagefter og så var Ida egentlig ret hurtigt ovenpå igen. Ida var da også helt på toppen resten af dagen uden nogen som helst bivirkninger.

Da Mor spurgte Ida under morgenmaden her til morgen, hvad Ida synes vi skulle lave i dag (både Far og Ida har ferie) var svaret fra Ida: “Doktor!” med et smøret smil – så helt doktor-fobisk er hun da ikke blevet 🙂

Maya tog desværre ikke helt vaccinationen helt så pænt som Ida. I timerne efter var Maya en værre pjevs, der kun ville hænge på skulderen. Ikke engang Mors babser kunne trøste Maya, og de plejer ellers nok at være kuren mod alskins ondhed. Mor fik Maya til at sove en times tid i sin nye bedste ven ‘fastviklen’ så Maya kunne få slappet lidt af og Mor kunne få lidt mad.

Stakkels lille Maya trøstes hos Mor i fastviklen
Stakkels lille Maya trøstes hos Mor i fastviklen

Maya var ked af det indtil vi gik i seng. Maya har villet ammes ekstra mange gange i nat (kl. 22, 23, 1.30, 3.15, 6, 7.30!) formentlig fordi hun har haft brug for lidt ekstra tryghed.

Begge piger har heldigvis været på toppen igen i dag , og Ida indledte således dagen med at spise en skål havregrød, der var større end Mors, hvilket også lige krævede et bleskifte undervejs, men det kan jo ske for selv den bedste 😉

Maya frisk igen efter vaccinationen
Maya frisk igen efter vaccinationen
Sommerfrækkerten Ida
Sommerfrækkerten Ida

 Ida og Dukke Sally

Idas bedste legetøj (udover Ninus, der følger Ida i tykt og tyndt) er for tiden Dukke Sally. Dukke Sally bliver skiftet, får tøj på, får mad og bliver kørt rundt i dukkevognen flere gange dagligt.

Mor har filmet Idas leg med Dukke Sally. Resultatet blev en 10 min. lang video som I kan se lidt af herunder, hvis I har lyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *