Igangsættelse hos Akupunktør

I går forsøgte Mor sig med et gammelt husmorråd for at sætte fødslen i gang: Spis en hel ananas. Årstiderne havde tilfældigvis været så flinke at levere en ananas så Mor tænkte, at det måtte være et tegn og Mor gik i fuld gang med ananasen. Det lykkedes da også Mor at spise det hele i løbet af dagen, men der kom hverken veer eller baby ud af det. Men godt smagte det og ganske harmløst var det jo også 🙂

Mors formiddagssnack: En halv ananas og et par friske jordbær. Mums!
Mors formiddagssnack: En halv ananas og et par friske jordbær. Mums!

Igangsættelse hos Akupunktør

For en uge siden var Mor til ‘fødsels-modning’ hos Eileen og i dag har hun været til endnu en aftale – denne gang med henblik på at få Lillesøster ud!

Sidste gang var en stille og rolig omgang, hvor Mor fik et par nåle i hist og pist, og hvor Eileen mærkede på og undersøgte Mor. Mor fik også nogle små kugler i ørerne, som hun skulle trykke på 3 x 10 gange hver dag for at afhjælpe smerter i halebenet og et par andre steder. Mor har slet ikke haft ligeså ondt i halebenet  siden besøget hos Eileen og ligeledes har Mor haft færre bækkensmerter end tidligere, så et eller andet rigtigt har hun i hvert fald gjort 🙂

I dag fik Mor en noget mere heftig omgang med mange nåle fra top til tå (bogstavlig talt: En i hver lilletå, en på toppen af hovedet i hårbunden og en masse nåle derimellem). Eileen gav også Mor noget massage forskellige steder og satte igen kugler og magneter i ørerne så Mor selv kan behandle lidt videre. Lillesøster var temmelig urolig under hele seancen – Mor tror godt hun kunne mærke, at Eileen var i fuld gang. Eileen mærkede også efter hvordan Lillesøster lå og Eileen synes Lillesøster var kommet længere ned i bækkenet end i sidste uge, så det var jo positivt. Eileen sagde dog også at det ikke er sikkert at Lillesøster kommer til at stå mere fast før Mor går i fødsel – dels kan det skyldes at der ikke er så meget fostervand og ligeledes kan det også skyldes, at det er så forholdsvist kort tid siden Mor fødte Ida (knap 20 måneder) og derfor er bækkenet bare mere løst end, hvis der var gået længere tid.

Mor synes allerede hun kunne fornemme maven trække mere nedad da hun gik fra Eileen og Mor fik da også et par plukkeveer med på vejen. Efter at have prøvet akupunktur er Mor overbevist om, at det kan sætte gang i en fødsel, men det kræver jo, at kroppen er klar og det er Mor ikke helt sikker på, at hendes er endnu. Det får vi måske svar på i morgen eftermiddag, hvor Mor skal til jordemoder.

Oldemors Fødselsdag

Mor synes ellers det ville være så fint hvis Lillesøster kom ud i dag – det er nemlig hendes Oldemor Anes 92 års fødselsdag, og det er jo hende som Lillesøster får mellemnavn efter (Gade) ligesom Ida har det.

Ida og Olde Ane hygger (foto fra sidste sommer)
Ida og Olde Ane hygger (foto fra sidste sommer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *