Ida 7 Måneder

Så blev Lilletutten 7 måneder. Dagen blev fejret med turistweekend i Den Bosch (berettelse følger!).

Ida er nu 72 cm lang og vejer 8,9 kg. Håret arbejder vi stadig på, men det er så småt på vej.

Ida 7 måneder
Ida 7 måneder

Ida er en glad lille trold, som altid er tilfreds, når man blot overholder hendes spisetider. Hun er god til at underholde sig selv og kan sidde og udforske en grydeske eller dejskraber i 15 min. uden at kigge op.

Ida tager stadig tilløb til snart at ville kravle, men nøjes indtil videre med at stå på knæene og rokke sig frem og tilbage. Hun elsker at ligge på maven og er ligeledes blevet rigtig dygtig til selv at sidde uden at vælte. Ida er også blevet enormt glad for at hoppe, hvilket er lidt sent ifølge babybøgerne. Dog har Ida kunnet stå oprejst siden hun var få uger gammel og er generelt rigtig stærk, både i ben og arme.

Ida 7 måneder
Ida 7 måneder

Yndlingsunderholdningn i øjeblikket er at ligge på gulvet mens mor blæser sæbebobler, som falder ned over Ida – selvom det er enormt svært at fange dem!

Ida er glad og mild og kan snildt sidde i klapvognen og kigge på sine omgivelser i mange timer i streg – bare hun får en flaske og lige bliver strakt et par gange undervejs. Ida er generelt ikke bange for nye mennesker, men skal lige se dem an før hun bryder ud i et kæmpe smil.

Ida sover stadig ret dårligt om natten og skal have sutten mange gange på en nat. Vi har dog erfaret, at hvis vi giver hende en flaske når hun virker meget vågn kl. 4.30-5.00 om morgenen kan vi som regel få hende til at sove videre.

Ida har ikke en livret, men smager altid pænt på hvad hun får serveret. Hun spiser dog stadig ikke så store portioner, men får typisk 4 skemåltider på en dag.

Ida og far
Ida og far

Ida er nu ved at få begge fortænder i undermunden og har været lidt pjevset undervejs og haft en smule feber. Hun virker dog ikke til at have særligt ondt og er ikke ked af det, hvis hun bare må være hos mor eller far.

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *