Forår på vej…

Forårsrengøring

I torsdags var der forårsrengøring i kalalen udenfor vinduet. Det indebar at et kæmpe skib sejlede forbi med en stor påhængs-skraldebåd og alle de skibe, der var sunkede, brændte eller på anden måde skulle skrottes blev hevet op med den store orange kran og smidt over i skraldebåden. Det så lidt voldsomt ud, men bare på vores lille udsigtsstykke hapsede de tre både, så det må have været tiltrængt!

Forårsrengøring
Forårsrengøring

Gæssene er også gået i gang med forårsrengøring oppe på land og hapser hvad der måtte være af næring på jorden. Og så larmer de!

Forårsrengøring
Forårsrengøring

Besøg af Henriette og Co.

I torsdags havde vi også besøg af Henriette og hendes to døtre Juliane og Elisabeth. Som de øvrige to gange hyggede pigerne helt vildt og Juliane og Elisabeth tog sig godt af Ida. Juliane har endda opkaldt sin dukke (som er med på billedet herunder) efter Ida 🙂

Tre små prinsesser hygger!
Tre små prinsesser hygger!

Mor fik den fineste buket af Henriette og pigerne, og mor og Henriette hyggede, sludrede og drak kaffe imens pigerne legede på gulvet.

Mor fik fine blomster
Mor fik fine blomster

Tak for endnu et dejligt besøg alle tre!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *