Ida Globetrotter

Stor-indkøb
Stor-indkøb

Mor har længe pønset på at få en ordentlig levering af dagligvarer som sagtens kan stå ‘på lager’ og som fylder og vejer i barnevognen når vi er på indkøb. I går lykkedes det så som det ses herover – og det er vel og mærket foruden køle- og frysevarerne samt øl og vin, som kom i kasser for sig selv. Nu er reserverne fyldt med modermælkserstatning, køkkenrulle, dåsetomater og alt muligt andet godt. Skønt – og iiiih hvor skulle vi have fået leveret sådan en omgang lige da vi flyttede så vi slap for at slæbe tunge poser med vaskepulver, staniol, krydderier og alt muligt andet basis hjem.

Nu kan vi i stedet handle alt det sjove når vi er afsted og måske slippe for at skulle handle ind så tit så vi i stedet kan blive hjemme og lege og hygge!

Glad lille tut
Glad lille tut

Idas Sovekammerater

De sidste par dage har mor og Ida hygget hjemme og slappet af da mor har haft ondt i ryggen. Der er dog blevet tid til et par små-projekter – bl.a. har Ida fået sat små sovekammerater i sin barnevogn så der er lidt at kigge på når vi er på tur.

Mor fik ideen til at sætte fingerdukker i kalechen fra et baby-blad hvor en dame havde syet dem fast. Mor synes dog det var smartere at sætte dem fast med tryklåse så de kan flyttes rundt og så man kan hænge andre små ting på efterhånden. Det tog ikke meget mere end 15 minutter og Ida synes det er ret interessant at der nu er andre end sælerne, som kigger på hende når hun sover.

Ida, som synes de nye sovekammerater er top-skønne
Ida, som synes de nye sovekammerater er top-skønne

Ida Globetrotter

Ida er ved at blive en lille  globetrotter som triller og møver sig frem. Hun ligger stort set aldrig på ryggen mere, men triller om på maven med det samme. De sidste par dage har Ida fundet ud af, at hvis hun kommer uden for legetæppet (de ru puslebriller i baggrunden) kan hun skubbe sig rundt og lidt frem og tilbage på det glatte trægulv. Mor er begyndt at lægge ‘lokkemad’ i form af legetøj ud så Ida har noget at vende sig rundt efter og snart efter er Ida henne ved legetøjet.

Møve-musen
Møve-musen som for få min. siden lå midt på lege-tæppet

Vi taler stadig små distancer i form af 10-20 cm, men inden længe er Ida helt sikkert over det hele og mor kommer til at fortryde at hun pacede Ida 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *