Vondelpark & Søndagsrengøring

Søndag formiddag stod i rengøringens tegn. Man skal ikke undervurdere hvor meget man kan nå når man bliver vækket kl 7.30 hver dag 🙂

Så mens Ida tog en lur på altanen trak mor og far i arbejdstøjet og fik gjort hele hytten ren. Skønt!…bagefter.

Eftermiddagen brugte vi i Vondelpark, som er en kæmpe park, der ligger lige i nærheden af lejligheden. Parken er en af Amsterdams største og rummer både vand, dyr, legepladser og cafeer. Vi havde kameraet med og fik foreviget Amsterdams efterår nok engang. Billederne får lov at stå for sig selv. Husk du kan se dem i større udgave hvis du klikker ind på hver enkelt – du kan også bruge ‘Next’ funktionen i venstre hjørne til at bladre igennem alle billederne når du er klikket ind på et af dem.

Aftenen kommer til at stå i Dannebrogs tegn med tarteletter og Forbrydelsen. God søndag kære læsere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *