Svensk Gedemarked

Svensk Gedemarked

I dag var vi som nævnt afsted på det svenske julemarked i Amstelveen. Det endte dog med at blive til et svensk gedemarked i stedet, men hyggeligt var det.

I sidste weekend var farmands chef, Åsa, med til dansk julemarked og i denne weekend havde vi så aftalt at tage med Åsa og hendes familien, som var på besøg, til svensk julemarked (hun er svensker).

Herunder ses Åsa med Ida – Ida var lidt betuttet ved situationen og synes der var meget larm og mange mennesker….og i øvrigt talte de der svenskere ret mærkeligt!

Ida hos pap-bedste Åsa
Ida hos pap-bedste Åsa

Da vi skulle hjem fra julemarkedet nåede vi at køre 4-5 stationer med metroen før den stoppede. Den holdt stille længe før der blev sagt noget på hollandsk, som vi af åbenlyse årsager ikke forstod. Der gik et stykke tid hvor vi stod og ventede i toget før der kom endnu en melding om at et kabel var faldet ned så der ville gå noget tid før metroen kørte videre. Amstelveen er en forstad til Amsterdam og ligger ca. 10 km fra centrum, og der var ikke andet for end at komme afsted på gåben.

På gåben hjemad
På gåben hjemad
Tot ziens Amstelveen!
Tot ziens Amstelveen!
Kabel-synderen fundet
Kabel-synderen fundet
Og lidt udsigt på vejen hjem
Og lidt udsigt på vejen hjem

Udkig

Hver dag kl 8 morgen kommer nedenstående gåse-familie forbi vores vindue og kl 17 drager de hjemad igen. Hver dag. De er ligeglade med om der det regner og blæser og om der er stærk strøm, på tur – det skal de.

Gåse-patruljen på morgentur
Gåse-patruljen på morgentur

Inde fra vinduet har vi også udkig på disse fine træer som var grønne da vi først var hernede i sommers. Da vi kom igen i oktober var de helt gule og langsomt bliver de nu mere røde og bladene falder stille og roligt af. Mor har aldrig rigtig sat pris på efteråret men når man har masser af tid til at gå ture og kigge på efterårets farver gror det lidt på en.

Efterår bliver til vinter
Efterår bliver til vinter

Og skulle man blive træt af at kigge ud af vinduet kan man altid kigge lidt på hende her 🙂

Lille tut napper
Lille tut napper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *