Ikea-revisit og Vælling-debut

Ikea 2.0

I går var vi på vores 2. familietur i Ikea for at få de sidste ting for at kunne kalde lejligheden et hjem. Mor havde igen præsteret en laaaang Ikea indkøbsseddel (5 sider) og som sædvanlig kom der langt mere i vognen end det planlagte. Vi fik f.eks. købt et juletræ – ganske vist et kunstigt et, men vi har endnu ikke set, at man ellers skulle kunne få juletræer hernede så det blev kompromiset. Vi fik også købt de sidste småting til Idas værelse, som nu blot skal sættes op så hun får et rigtig fint værelse.

Ligesom sidst bliver tingene igen leveret da vi jo ikke længere har bil(er). Prisen for Ikea- transport er ret høj, men det har vi valgt at lukke øjnene for og tænke på de penge vi jo så sparer på ingen bil at have. Og nej – 120 kg kan man ikke lige have med i metroen 🙂

Nu afventer vi bare Ikea-bilen, som skulle ankomme i løbet af de næste timer og så står den ellers på samle-samle de næste aftener igen – mor mener bestemt, at vi har møbler nok til et helt hus når vi kommer tilbage til DK 🙂

Når alt er samlet og monteret skal vi nok få taget nogle billeder af lejligheden og lagt op her på siden så I kan se hvor fint det er blevet.

Vælling

Fredag, lørdag og søndag har Ida fået en flaske med vælling før hun skulle sove. Hun har gladeligt slugt flasken, men den har desværre ikke gjort at hun har sovet igennem. Til gengæld har hun pruttet rigtig meget, men virker ikke til at have ondt i maven. De sidste nætter har mor været oppe ved Ida to gange – dog kun for at tage hende op og lægge hende igen. Mor har også prøvet at lægge en stor pude i Idas seng så sengen føles mindre og så hun kan pølses uden at få armene ud, hvilket virkede indtil for en uges tid siden, men det har tilsyneladende ikke haft den store effekt. Vi tænker derfor stadig i alternative løsninger for at få hende (og os) til at sove igennem igen.

Ida vil gerne selv hjælpe med at holde flasken
Ida vil gerne selv hjælpe med at holde flasken

Efter 5 timer i Ikea i går var Ida dog helt brugt og sov igennem i nat 🙂

Ida er blevet lidt bedre til at spise og brokker sig ikke så meget over flaskerne. Hun spiser dog stadig ikke lige så store mængder som tidligere – måske fordi hun har læst, at mor kalder hende en kæmpebaby på bloggen her 😉

Henslængt baby
Henslængt baby

Dansker-visit

På lørdag får vi en dansk veninde, Trine, på besøg. Hun bor også i Holland og har lovet at give et par fif til livet hernede. Det glæder vi os til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *