Idas badefest og uldfest

Vi havde tænkt at gentage successen med svømmehal i dag men da babybassinet holder lukket blev besøget skubbet til i næste uge. Ida mente dog stadig hun skulle i vandet så hun begik en ble, der krævede et bad.

Ida synes det var helt fantastisk at ligge i vandet og blive vasket og fandt ud af at man kunne få vandet til at sprøjte hvis man plaskede med arme og ben. Så det gjorde hun mens hun hvinede og grinede højlydt. Det resulterede i at både mor og badeværelset også kom i bad da der var vand ud over det hele – men pyt Ida morede sig 🙂

Uldtøj

Vi er blevet ret glade for at give Ida uldtøj på da det ellers kan være svært at holde ende varm uden det bliver for varmt. Uldtøjet er smaddergodt fordi det transporterer sveden væk så Ida ikke bliver våd når hun har det for varmt og samtidig er det bare dejligt varmt på en kold efterårsdag. Om morgenen og aftenen kan der være lidt køligt i lejligheden men om dagen bliver der ofte ret varmt når solen står ind på vinduerne. Derfor er det lækkert at man ikke skal skifte tøj på Ida flere gange om dagen men blot kan give hende en cardigan over. Farmor er på opfordring fra mor i gang med at strikke en vest til Ida som hun kan få udover i de kolde tider da trøjer og cardigans har det med at kravle op i nakken på Idamusen. Vi er smadderspændte på resultatet 🙂

Farmor har i den seneste tid strikket og filtet futter til Ida (og et par til mor 🙂 ) så vi kan holde fusserne varme i den kolde tid vi nærmer os.

Farmors hjemmelavede futter
Farmors hjemmelavede futter

Vi venter spændt på postmanden kommer forbi med futterne så vi kan se hvor fine de er – billedet herover er nemlig blot et farmor har sendt så vi kan glæde os til pakken kommer. Vi er SÅ glade for at farmor gider strikke ting til Idamusen og så er hun endda smadder god til det!

Mormor har også været i aktion og været på uldtogt da hun fandt et super godt tilbud på uldtøj. Normalt koster en uldbodystocking ca. 90-130 kr – og det dobbelte hvis det skal være i et fancy mærke, men mormor fandt uldtøjet herunder til 40 kr, pr. stk hvilket var et kup!

I pakken fra mormor var der også et par cowboybukser og en lille cowboydragt som mormor tilsyneladende ikke kunne stå for – det var i hvert fald ikke noget, der var aftalt 🙂

Idas nye tøj
Idas nye tøj

Vi har sendt de tre kasser tøj Ida indtil nu er vokset ud af med hjem til Liv så hun kan få glæde af alt det tøj Ida ikke længere kan være i. Så slipper vi for at slæbe det op på loftet og Liv får lov at låne en masse tøj som hun sagtens kan være i endnu.

Når man har været i bad, er blevet smurt ind og har fået frokost kan man godt blive lidt træt så Ida napper lige på mor. Vi arbejder i øjeblikket på at vænne Ida til at sove lur i sin lift i stedet for på mor, og Ida sov da også en halv time i liften men er nu igen faldet i søvn i mors arme – og det er da også hyggeligt nok 🙂

Ida napper efter badet
Ida napper efter badet i sin nye dragt

…og bedst som man lige er kommet i tøjet og ligger og hygger ved mor tisser man igennem så alt tøj må af og til vask og så kan man starte forfra – godt vi har flere ulddragter – Ida er bestemt ikke en Libero pige 🙂

God weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *