Legestue

For tiden bruger vi rigtig meget tid på at lege med legestativet som vi har låne af Sabrina, Ole og Kornelia. Det skal afleveres tilbage når vi tager til Amsterdam men vi bliver vist nødt til at købe et nyt til Ida for hun elsker at ligge under det og baske til figurene. Hun er begyndt at gribe ud efter tingene og får ofte fat i dem og holder dem i hånden noget tid.

Ida med kæmpesmil og endnu større dobbelthage
Ida med kæmpesmil og endnu større dobbelthage

Vi bruger også en del tid på at ligge på maven og træne nakken og det er Ida ved at være ret skrap til. Især hvis man lægger noget legetøj foran hende så hun har noget at kigge på. Hvis Ida får lov at se tv mens hun ligger på maven kan hun ligge der i mange minutter i træk fordi hun er så fascineret af alle farverne og lyset på skærmen. Det er dog ikke ret tit hun får lov til det da moderen er lidt nervøs for at Ida bliver overstimuleret med for mange indtryk på en gang.

Ida holder selv hovedet
Ida holder selv hovedet

Ida og mor bruger også en del tid på at være sammen med mors venner da der jo ikke går lang tid før vi drager mod syd – så det er med at nyde at have dem alle i nærheden mens tid er. Herunder er det Julie, som er på besøg og som dikkedikker med Ida.

Bag Ida kan man se pingvinspejlet som Ida fik i barselsgave og som også er et hit når man ligger på maven.

Ida og Julie leger
Ida og Julie leger

Når man ikke bruger legestativet kan man ligge i sofaen og træne benene ved at sparke til ryglænet. Ida er så stærk i benene at hun selv kan skubbe sig ud så man af og til skal løfte hende ned igen så hun kan nå at sparke.

Ida træner benmuskerne
Ida træner benmuskerne

Herunder er det Pernille og Mathias’ datter Liv som låner legestativet og som synes det er ret fantastisk. Mor har hængt små julefigurer på legestativet så Ida kan nå at baske til dem når hun ligger på gulvet og det er et stort hit både blandt Ida og Liv.

Liv låner legestativet
Liv låner legestativet

…Og iiiih hvor er vi bare jaloux på alt Livs flotte hår – men Ida skal nok komme efter det 🙂

Smukke Liv!
Smukke Liv!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *