Flytteforberedelser

Så er vi så småt i gang med flytteforberedelserne. Lejligheden er efterhånden blot en skal med møbler – alt andet er snart pakket ned. De første 15 flyttekasser er pakket og vi mangler stadig at pakke en del så farmand må ud og købe flere flyttekasser når han vender hjem fra Amsterdam senere på ugen.

Mor har også været ude og købe lidt ting ind som man ikke kan få i Amsterdam indtil vi finder erstatningsprodukter dernede.

Dansk mad, som skal med til Amsterdam
Dansk mad, som skal med til Amsterdam

Ida-bademus

Mor har igen haft Ida med i svømmehallen. Denne gang sammen med Sabrina og Kornelia samt Rikke og Hugo (2 uger yngre end Ida).

Ida synes det var fantastisk at komme ned i vandet og plaskede med armene og grinede højlydt når mor hældte vand i håret på Ida. Mor har aftalt endnu en svønnetur med Sabrina og Kornelia i denne uge hvor Ida skal prøve at dykkes ned under vandet mens der er en dansk instruktør til rådighed så vi kan se hvordan hun reagerer og få lidt råd til hvordan vi bedst gør det så hun bliver glad for at være i vandet. Det er mor lydt spændt på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *