38+3 (10. juli 2012)

Så oprandt dagen for det sidste jordemoderbesøg før termin. Såfremt Lillepigen ikke er kommet ud d. 24. juli har vi dog et ekstra visit på denne dato. På nuværende tidspunkt er der dog intet der tyder på at Lillepigen skulle være på vej ud så mon ikke vi får jordemoderen at se igen.

Jordemoderen mente, at Lillepigen var omkring 2600 gram i dag (ca. 5-600 gram mindre end gennemsnittet) og lå klar til udstigning med hovedet mod syd.

For at passe jordemoderaftalen ind i den vordende faders arbejde skulle vi allerede være derinde kl. 8.10 – lang tid før den vordende moder normalt er stået op! Så for at få brugt dagen gik den vordende moder i gang med at lægge sidste hånd på projekt-faldstamme. Fugemassen blev masseret ind i fugerne med hænderne da det ikke var muligt grundet den trange plads at bruge spartel-værktøj. Det gik dog ret smertefrit og resultatet blev da også helt godt. Bedøm selv fra billederne herunder. Det eneste hængeparti er nu at se om vi kan få fjernet de gamle malingrester på faldstamme-holderne (ses på billedet til højre), men det kan vi først komme i gang med når fugerne er helt tørre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *