38+1 (8. juli 2012)

Så kan vi tilføje flisemestre på CVet! Eftermiddagen er blevet brugt på at få sat mosaikfliser op på faldstammen, som længe har været det sidste projekt på badeværelset – et projekt der startede i august 2011. Vi valgte nogle sorte mosaikfliser på net fra Silvan for at få lidt mere farve ind i rummet end blot hvidt-i-hvidt. De sorte fliser er på afstand samme farve som fliserne i brusekabinen (som egentlig er meget mørkeblå). Et af kriterierne for at vælge disse fliser var at selve mosaik-stykkerne kun var 20×20 mm store og dermed ville sidde mere ‘rundt’ på faldstammen. Projektet har kostet den nette sum af 400 kr. og dermed mindre end hvad vi har brugt på diverse typer maling for at få dækket rustpletterne som blev ved med at bryde igennem.

Da vi først kom i gang og fandt den rigtige teknik (som inkluderede at smøre langt mere fliseklæb i kanterne end først antaget) var det egentlig ret let. Nu skal fliserne lige have lov at tørre til på tirsdag, hvor vi så kan fortsætte med at lave fugerne, som nok skal få det hele til at set lidt lækrere ud – vi er dog ret tilfredse med resultatet indtil videre og håber nu blot at fliserne også sidder fast når vi står op i morgen!

Herunder ses fra venstre mod højre: Før-billede af faldstammen, efter-billede af faldstammen, bunden af faldstammen.

Vi skal selvfølgelig nok poste nye billeder når vi får afsluttet projektet – forhåbentlig i næste uge – med mindre Lillepigen vil ud inden da.

De sidste 3-4 dage har Lillepigen moslet rundt i maven nærmest 24/7 – hun vil formentlig lige minde mor om at nyde den sidste bid af stilheden og friheden før hun kommer ud 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *