Ida 3 år

Ida 3 år

Den 3. august fyldte Ida 3 år.

Ida er nu 97 cm høj og vejer ca. 15 kg. Ida har i dag været suttefri i 11 dage. Hun spørger stadig efter sutten et par gange dagligt, men hun har accepteret, at hun ikke får den. Ida kan være en hysterisk lille pige, men det meste af tiden er hun kærlig, nysgerrig, dygtig og sød. Hun er den bedste storesøster for Maya. Maya ser enormt meget op til Ida og kopierer alt hvad Ida gør, og Ida kvitterer ofte med en krammer og et ‘Jeg elsker dig lille Maya-mus’.

Ida er en lidt forsigtig pige, som helst skal have tid til at se tingene an før hun springer ud i noget nyt.

Ida sover fint de fleste nætter. I forbindelse med suttestoppet har vi også inddraget Idas middagslur for at få hende til at falde lettere i søvn om aftenen så Ida ikke skulle savne sutten så meget. Det har fungeret fint, men Mor er spændt på hvordan Ida reagerer når hverdagen igen vender tilbage med børnehave og faste rutiner.

Ida spiser alt. Hun elsker grøntsager, pasta og ris og efter bleen er lagt på hylden har Ida også kunnet undvære movicolen, som forebyggede hendes forstoppelse, som hun ellers har døjet med siden fødslen.

Ida er på niveau aldersmæssigt både sprogligt og motorisk. Hun er vellidt blandt vennerne og er efterhånden god til at finde på fantasifyldte lege, men samtidig elsker hun at sidde stille og nørkle med puslespil, vandfarver og perler. Hun er en rigtig pige, der elsker alt, som er lyserødt og hendes bedste legetøj er stadigvæk dukke Sally og selvfølgelig hendes Ninus, som følger hende i tykt og i tyndt.

Tillykke skønneste Ida-mus
Tillykke skønneste Ida-mus

Dagen blev fejret hos Farmor og Farfar som en del af vores sommerferie med godt humør og strandtur på Ajstrup strand. Billeder fra dagen ses herunder i galleriet. Klik ind på et af billederne og klik videre og se de andre.