Sundhedstjek og besøg hos Mormor

Fredag eftermiddag blev Ida og mor afleveret hos Mormor af Farmor og Farfar. Ida var stadig en smule snottet og ikke helt på toppen, men lørdag var hun heldigvis ovenpå igen og mor og Ida tog på visit hos Morfar og Bedste Grete.

Grete og Morfar har købt en gyngehest på et loppemarked og Ida synes den var noget så fin – hun har stadig ikke helt styr på balancen til at kunne sidde uden støtte, men sjov det var den!

Ida stiftede også bekendtskab med en lille kat, men det blev et kort et af slagsen da missen synes Ida var noget højlydt og ikke rigtig gengældt glæden ved første møde.

Misserne synes Ida var sødest på afstand
Misserne synes Ida var sødest på afstand

Ida nød opmærksomheden fra alle gårdens beboere og syntes det var spændende med nye omgivelser man kunne lege med.

"Nu skal jeg lige vise dig, Morfar, hvordan man bruger sådan en kaffemølle her!"
“Nu skal jeg lige vise dig, Morfar, hvordan man bruger sådan en kaffemølle her!”

Ida fik serveret både grøntsagsmos og sveskemos og fik også lov at lege med lidt æblehapsere. Det tog dog ikke lang tid før både æbler og tallerken blev smidt på gulvet.

Idas debut med egen tallerken
Idas debut med egen tallerken

Tre generationer tutter i København

Søndag tog Ida, mormor og mor til København. Vi havde et stramt program mandag og tirsdag med kaffe-mik hos Julie og Sabrina, vaccinationer til både Ida og mor, og sundhedsplejerske-tjek og tandlægevisit samt middag med onkel René. Mor og mormor besluttede dog hurtigt at forlænge besøget med en ekstra dag grundet den varslede snestorm, som vi gerne ville undgå at køre hjem i. Det viste sig dog onsdag morgen at det havde været bedre at køre hjem tirsdag som planlagt da snestormen udeblev og vejret faktisk var bedre tirsdag end onsdag – men hjem kom vi i den tæt pakkede VW Up med tre generationer tutter, bagage og barnevogn.

På vejen til København blev Ida køresyg og kastede pludselig op i bilen, heldigvis var det lige før en rasteplads, så vi kunne holde ind og skifte kludene.

Tirsdag tog vi på lidt impulsiv shopping med onkel René i Illum og Magasin hvor Ida hyggede sig i barnevognen og nær var faldet ud da vi skulle op af en stejl kant. Fra nu af skal man altid have sele på i barnevognen 🙂

Chiller-baby i Illum
Chiller-baby i Illum

Ida blev godkendt af både læge og sundhedsplejerske og bestod med de fine specs: 8,52 kg og 73 cm – samt et hovedomfang på 45 cm. Ida ligger stadig i toppen af kurven over standard-babyer, og er stadig mere lang end tyk. Sundhedsplejersken synes endvidere, at Ida var rigtig langt fremme motorisk og havde rigtig god kontakt med nye mennesker, som hun lige så an et kort øjeblik og så indsatte charmeoffensiven.

Vaccinationen tog Ida også i stiv arm og græd kun få sekunder før hun var glad igen. Sygeplejersken var sød og bestak Ida med et lilla plastik armbånd, som var dejligt for gummerne at bide i, og så var tutten glad igen.

Onsdag på vej hjem svingede vi forbi Sabrina og Kornelia i Ringsted og spiste frokost med dem – så var der ikke helt så langt hjem til Kvorning, og Ida sov det meste af vejen.

Resten af ugen står den på leg og hygge hos Mormor, samt nedtælling til far kommer hjem på fredag!

Ida, mormor og alle legesagerne
Ida, mormor og alle legesagerne

Selvom man har alle mulige spændende legesager er det dog nogle gange noget helt andet, som er interessant at lege med!


MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *