Idas 1 måneds fødselsdag

Hurra for Ida!

Mandag var det 1 måned siden Ida pigen kom til verden. Siden da er der løbet meget vand i åen – hun er begyndt at kunne lide at være i sin barnevogn (mor og Ida triller 2 timer  hver formiddag mens Ida sover – Ida har også taget en enkelt trilletur på 45 minutter i vågen tilstand UDEN at brokke sig – det kræver dog hun er helt mæt og træt – men falde i søvn i barnevognen vil hun stadig ikke), hun er begyndt at grine og smile og nærmer sig at have en personlighed (hun har arvet en vis mængde stædighed og ivrighed fra sin mor og oldemor, hvilket  straks viser sig hvis maden ikke står på bordet når Ida er sulten) og så er hun vokset ud af størrelse 50 og 56 og har ligeledes allerede arkiveret en del dragter i størrelse 62 fordi de ikke er lange nok til hun kan strække fødderne ud, så mor har været ude og købe nye dragter i størrelse 68 da der kun var ganske få af dem i garderoben i forvejen.

Lege og pusletid

Ida elsker at blive puslet og leget med på puslebordet og ligger som regel og smiler og griner så snart hun får bleen af og får lov at strutte lidt med numsen. Det startede da mormor var på besøg for et par uger siden hvor mormor og Ida brugte lang tid på at hygge på puslebordet og siden da har Ida elsket puslebordet – vi håber vi kan skabe samme glæde for at blive puslet når vi rykker til Amsterdam hvor vi skal have et andet puslebord.

Ida er også helt tosset med sælerne på indtrækket i hendes lift som hun sover i. Sælerne har store sorte øjne som Ida kan stirre på i lang tid før hun bliver utålmodig. Billedet herunder viser Ida i liften, hvor hun snakker med sælerne.

Ida 1 måned
Ida 1 måned

 

…og som kronen på værket får I også et nyt lille klip af Ida som hygger med sælerne og smiler og griner. Så har bedsterne lidt nyt at vise frem 🙂

[media id=16 width=400 height=320]

 

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *