Ida 4 uger

Så er Ida 4 uger gammel i dag. Moderen kan slet ikke forstå der allerede er gået så lang tid siden hun kom ud. 28 søvnløse nætter 🙂

Morgenfriske Ida - 4 uger gammel
Morgenfriske Ida – 4 uger gammel

Garderoben

Det kan ses på Idas garderobe, at hun er vokset da hun er ved at få vældig lange ben (hvilket hun hverken har fra sin mor eller far!) og vokser ud af den ene sparkedragt efter den anden hvor benene ikke kan strækkes ud. I dag har mor pakket den første kasse med tøj, som Ida er vokset ud af, væk og Ida er nu begyndt at bruge størrelse 62 i de fleste ting og 68 i enkelte ting. I dragter uden fødder kan hun dog stadig passe nogle enkelte i størrelse 56 ligeledes.

Første kasse med tøj pakkes væk
Første kasse med tøj pakkes væk

Moderen spørger sig selv hvor tiden blev af?!

Farmor på visit

Imens far er i Amsterdam for at åbne biksen dernede er Farmor på visit og hjælper med at passe Ida så mor også får lidt tid til at lave praktiske ting. Ida og Farmor hygger sig rigtig med at pludre og sove middagslure (Ida sover – Farmor betragter 🙂 ) og mor er lidt i tvivl om hvem af de tre der nyder det mest!

Ida og Farmor hygger
Ida og Farmor hygger

Barnevognen

De sidste tre dage er det lykkedes at få Ida til at sove en god lur på 2-2,5 timer i barnevognen. Det synes mor er helt fantastisk da det betyder, at hun ikke længere er låst til sofaen. Kl. 10 når Ida har fået tør mås og sin formiddagsbajer er hun blevet lullet i søvn for derefter at blive sneget ned i liften og ud i barnevognen. Hun er ganske vist vågnet et par gange undervejs – har kigget sig omkring – for derefter at lægge sig til at sove igen. Først efter 2-2,5 time er hun blevet utålmodig og gider ikke længere ligge i barnevognen.

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *