Ida 5 uger

Ida-mus er forkølet

Den lille Ida-mus er blevet en smule forkølet så for at undgå, at hun bliver kold om fusserne har vi taget de strikkede futsko fra Oldemor Tove i brug. De er stadig lidt store, men med bindebåndene til at holde dem på plads går det fint.

Ida er lidt snottet og raller lidt når hun lige har spist, men lader sig ellers ikke mærke af forkølelsen så vi regner med at klodse hendes lift en smule op i hoved-enden når hun skal i seng i aften så hun har lidt lettere ved at få vejret og ellers bare sørge for, at hun er godt pakket ind og ikke bliver kold. Idas humør og energi er ikke berørt af forkølelsen så vi regner med det går væk indenfor kort tid.

Ida med hjemmefutter
Ida med futskoene fra Oldemor Tove

Bæresele

Vi har lånt en bæresele af mors veninde Sabrina som skønne lille Kornelia er vokset ud af. Så kan vi teste om det er noget Ida gider være i før vi selv investerer i en. Ida er nemlig ikke så vild med at være i den strækvikle mor har købt og mor tror det er fordi Ida synes den er lidt for varm og stram så det skal vi helst undgå med den bæresele vi ender med at købe.

Den bæresele vi har lånt er Ida stadig lige i det mindste til at bruge da den ikke giver så god støtte til hendes ryg, som endnu ikke er udviklet nok til at kunne bære sin egen vægt i for lang tid af gangen. Mor har dog brugt den de sidste to dage til, at Ida kan tage en af sine lure i den da den gør det muligt for mor at klare lidt vasketøj, få noget frokost og lignende imens. Mor tænker, at så længe hun sidder ned, hvor Ida hviler op af mors bryst det meste af tiden er belastningen på Idas ryg væsentligt mindre og Ida har indtil videre taget et par gode lure på et par timer i bæreselen (hvilket hun også gør mens dette indlæg skrives).

Vi håber på at finde en rigtig god bæresele til Ida før d. 19. september, hvor mor og Ida skal ud og flyve første gang, hvor Ida holder barnedåb i det jyske og barnevognen ikke skal med. Ved samme lejlighed får vi også tjekket hvad Ida generelt synes om at flyve. Forhåbentlig kan hun godt lide det så vi primært kan flyve til og fra Amsterdam når vi skal hjem på visit og slipper for at skulle afsted i bil. Det afhænger dog lidt af om Idas ører og trommehinder er udviklede nok til det så hun ikke får smerter i forbindelse med tryk. Vi håber på det bedste.

Ida napper i bæreselen
Ida napper i bæreselen

Nætterne

De sidste to nætter har Ida kun været oppe og få tør ble og flaske een gang(!!!), hvor vi tidligere nemt har kunnet være oppe 3-4 gange på en enkelt nat. Mor har været alene hjemme med Ida mens far har været i Amsterdam og mor har forsøgt at eksperimentere lidt med at svøbe Ida stramt i hendes dyne før hun puttes så hun ikke ligger og spræller ukontrolleret med arme og ben mens hun sover som mange små børn ellers gør og derved vækker sig selv. Det har medført, at Ida har sovet fra kl. 21-3 og igen fra ca. kl. 4-7.30 de sidste to dage, hvilket Idas mor er særdeles godt tilfreds med 🙂

Vi håber på, at den gode stime fortsætter de næste mange dage ligeledes!

Ida med hendes godnatbajer
Ida med hendes godnatbajer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *