Vinterskravleri

Long time no see!

Så er vi tilbage efter et par måneders ‘radio silence’.

I dag har Mor har Ida med til doktoren for at få tjekket lunger og øre. Mor var ret sikker på at Ida havde mellemørebetændelse efter en nat hvor Ida har været helt ked og taget sig til venstre øre og i morges klagede over at hun ikke kunne høre noget. Lægen bekræftede da også at Ida havde en meget irriteret trommehinde og let rødmen på højre side, men at de desværre ikke længere gør noget ved enkeltstående tilfælde af mellemørebetændelse. Det er bare på med panodilen og en ekstra pude under hovedet.

Til gengæld fik Mor doktoren til at lytte en ekstra gang på Idas lunger da hun har hostet i lang tid uden at det er blevet bedre. Faktisk har Ida altid hostet meget og især været ramt om natten og efter at have løbet, hvor hun stort set altid hoster som om lungerne er ved at komme op. Da Mor fortalte at Ida havde hostet så meget i nat at hun havde kastet op ville lægen gerne prøve noget astma medicin af på hende for at se om det kunne have en positiv effekt på hosteriet.

Ida med medicinen
Ida med medicinen

Så efter doktorbesøget var vi på apoteket og hente dette aggregat til Ida med en form for stesolid i som kan hjælpe luftvejene lidt på vej og forhåbentlig dæmpe hosten lidt. For nu skal Ida tage medicin hver morgen og hver aften i 14 dage, og så skal vi trappe ned til en gang dagligt i en uge og se om det har en effekt. Vi skal tilbage til lægen den 8. januar for at evaluere på om medicinen har virket og finde ud af hvad vi kan gøre derfra.

Maya hos doktor Keld

I sidste uge var Maya hos doktor Keld i Odense til det årlige tjek af armen. Det gik rigtig godt, Keld var tilfreds med alt hvad han så og sagde at hvis vi bare kan holde hendes smidighed intakt og fokusere på at styrke hendes muskler i armen så kunne han ikke se grund til at ændre noget. Så vi skal blot forsætte med at lave øvelser med Maya hver dag og motivere hende til at bruge den venstre arm så meget som overhovedet muligt.

Maya i gang med at læse Ingeniøren
Maya i gang med at læse Ingeniøren