Ammestop #2

Ammestop #2

Ammestop #1 varede omtrent 2½-3 timer. Så skreg Maya så højt og så længe, at hun var ved at kaste op. Det magtede Moderen ikke lige så hun lod barnet få sin vilje og endte med at sove i ske med Maya natten igennem. Eller det vil sige, Maya sov ikke så meget – hun er i øjeblikket midt i et såkaldt tigerspring, som kommer til udtryk ved at hun er meget klynkende om dagen og meget urolig om natten. I nat blev hun ved med at få vendt sig om på maven og bakke sig op i kravlestilling til hendes egen begejstring så Mor måtte lægge hende ned igen og lulle hende tilbage i søvn imens Maya lå smågrinende og klappede i hænderne helt entusiastisk. Det var et syn for guderne, og hvis ikke Mor havde været så djævelsk træt kunne hun også godt se det sjove i det.

Mor var temmelig overrasket over, at Maya blev SÅ ked af det i nat for da vi kørte ‘kold-tyrker’ på natamningerne omkring juletid gik det egentlig ok og uden det store brok. Mor har dog Maya mistænkt for at have tand #13 på vej oveni sit tigerspring. Grrr….

I nat prøver vi på ny. Maya er igen spist helt og aldeles af med masser af grød før tandbørstningen og godnathistorielæsning så nu håber vi på at hun tager en god første lur så der er nogle timer til hun vågner og kampen for alvor starter.

Hygge-fridag med pigerne

I dag har Ida, Maya og Mor hygget derhjemme. Begge piger sov til omtrent kl 7(!!!!) og så skød de ellers dagen i gang med et brag og forsatte det energiniveau frem til kl 20, hvor de begge blev puttet igen.

Far måtte på arbejde da det ikke er helligdag i Sverige så I stedet havde Mor allieret sig med Onkel René som kom og lavede pandekager og hyggede med os fra kl 11. Pandekagerne var et hit hos begge piger og Ida fik da heller ikke andet til frokost end pandekager. Efter nogle timer og mange pandakager i mavserne smuttede René hjemad igen og Ida, Maya og Mor tog på vuggestuens legeplads, hvor vi byggede sandslot, gyngede, spillede fodbold og hyggede. Det var ren lykke.

Sandslotsforberedelse
Sandslotsforberedelse
Maya i gang med skovl og spand
Maya i gang med skovl og spand
Ida hjælper til
Ida hjælper til
Uuuuuuuwiiiiii!
Uuuuuuuwiiiiii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *