Kold tyrker dag #2

Så er vi på dag 2 med at afvænne Maya fra natamningen. I aftes puttede Mor Maya i sin egen seng kl 20 som hun plejer, og Maya vågnede først 3 timer senere, da Mor og Far begyndte at rumstere for at gå i seng, og ville have mad. Det fik hun dog ikke. Mor prøvede at lægge Maya op i slyngevuggen og havde egentlig ikke forventet at Maya ville ligge deri, men hun lagde sig med det samme til at sove igen med lidt vuggen af Mor. Succes!

Der fik Maya så lov at ligge hele natten indtil vi stod op kl 6.30. Mor vuggede Maya meget i løbet af natten, men der var ingen gråd og ingen brok. Mor ventede med at tilbyde Maya babsen indtil hun havde spist lidt af sin havregrød, men på trods af at Maya var meget sulten var hun ikke særlig interesseret i morgengrøden. Hun var dog nærmest desperat da Mor gav efter kl 7.30. Næsten 12 timer efter sidste amning.

Maya har været mere interesseret i rigtig mad i dag end hun plejer at være. Dog lige med undtagelse af morgenmaden. Frokosten stod på fiskefileter fra i aftes, kogt grønt og  en frikadelle. Det var et hit og der blev smagt på det hele og spist en del. Efter middagsluren fik Maya majsmelsgrød med sveskemos. Mad på ske plejer ellers ikke at være interessant hos den unge dame, men med den rette mængde sveskemos ville Maya rigtig gerne have det og spiste fint til. Til aftensmad spiste Maya igen fint af de sidste fiskefileter og masser af grøntsager. Især ærter synes Maya er skægge at hapse.

Frokosten er serveret
Frokosten er serveret

Efter aftensmaden har Maya været meget bryst-søgende både i går og i dag og Mor har givet Maya lov til at tanke godt op så hun forhåbentlig er helt mæt når hun falder omkuld kl. 20.00.

Vi krydser fingre for en rolig nat, hvor Maya ikke vågner pga. sult og tager nogle gode lange stræk!

Sov godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *