Tænder, tricks og ‘talking’

Papegøje-tutten

Ida gentager alt hvad man siger. Nu er hun også begyndt at gentage hvad hun hører i TV og i de apps hun engang imellem får lov at lege med på Mors telefon. Så pludselig taler hun engelsk 🙂 ‘Give it a try’ udtales som ‘Gif et a tøj’. Mor er stolt!

Falde-ned-tutten

I går ringede en af pædagogerne fra Idas stue og fortalte, at Ida havde taget et grimt styrt ned fra en stol og var landet direkte på hovedet uden at have taget fra med hænderne. De havde været meget bekymrede, men hun havde grædt med det samme og havde  ikke været uden bevidsthed, hvilket var positivt fordi det minimerede muligheden for hjernerystelse. Mor var allerede på vej over efter Ida i vuggestuen da de ringede så Mor og Maya kom ud af døren i en vældig fart, noget spændte på hvilken forfatning Ida ville være i dag vi kom.
Heldigvis var der ingenting at mærke på hende – udover at hun var lidt mut. Mor var meget opmærksom på Ida resten af dagen, men der var intet usædvanligt at mærke på hende. Kun når Ida engang imellem kom i tanke om at hun havde slået sig tog hun sig til panden (som var lidt rød og synede en lille bule) og sagde ‘Ia av hovedet’. Så var det glemt igen.

Mor måtte dog lige tjekke, at Ida var ok efter hun var lagt i seng i aftes, men Ida sov heldigvis sødeligt.

Ida er en værre fis når vi spiser mad for tiden. Hun kører rundt på stolen har dårligt tid til at sidde ved bordet i mere end 2 minutter lige meget, hvad vi får at spise. Så kommer hun til gengæld 20 minutter senere og beder om ‘mad?’. Mor og Far er dog benhårde og lader hende gå sulten i seng i håb om, at hun snart lærer, at man skal spise når der er mad på bordet.

Mayas femte tand på vej

Maya har som sædvanlig travlt og er på rekordtid ved at udvide gebisset. Tand #3 og 4 er netop kommet helt igennem og sørme om Mor ikke i dag så opdagede tand #5 være på vej. Det er tanden til venstre for de øverste fortænder, som nu er på vej igennem. Mor var helt lettet da hun så tanden da det var forklaringen på hvorfor Maya har hængt i mors babs H.E.L.E N.A.T.T.E.N.! Mor har efterhånden også lært at mærke på Maya når der er en tand på vej for så er Maya ked af det, vil hænge på armen og bider under amningen. Av!

Selvom man har ømme bisser kan man godt lokkes til at smile når Mor leger titte-bøh
Selvom man har ømme bisser kan man godt lokkes til at smile når Mor leger titte-bøh

Vi hilser den nye tand på vej og håber den snart er helt igennem!

Jane

Jane har desværre ikke længere mulighed for at hente Ida i hverdagene og hjælpe os et par timer hver tirsdag og hver anden fredag som hun ellers har gjort det sidste halve års tid. Jane har siden i sommers arbejdet i en vuggestue og tiderne harmonerer ikke rigtig med også at være hos os. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, for Jane er en fantastisk hjælp i en travl hverdag – altid smilenede og glad, pigerne elsker hende, og Mor og Far stoler 100% på hende.

Mor starter på job igen slut februar 2015 og så må vi se hvad vores behov for barnepige er til den tid. Indtil da beholder vi Jane i weekender, hvis Hr. Far og Fru Mor tænker de gerne vil prøve og ud uden nogen børn, eller hvis det brænder på i hverdagen engang imellem.

I tirsdags var Ida og Jane i zoologisk have og Mor er stadig imponeret over at de kan nå hele runden inkl. legepladsen på 1 times tid direkte efter vuggestuen. Og Jane er altid sød til at holde Mor opdateret på hvad de laver 🙂

Hej du pingu!
Hej du pingu!
To glade fjollerter!
To glade fjollerter!
Ida er tosset med løverne
Ida er tosset med løverne
Ida beskuer de gigantiske næsehorn
Ida beskuer de gigantiske næsehorn
Og så lige et smut forbi legepladsen
Og så lige et smut forbi legepladsen

Bryllup

Brylluppet er heldigvis veloverstået og vi har endelig fået billederne. Der er over 700 billeder så de er ikke sådan bare liiige at dele, men hvis man har dropbox og ønsker at downloade dem dertil i løbet af de næste dage kan man sende Mor en hilsen så skal hun sørge for at man får et link retur.

Vi bringer selvfølgelig et par af yndlingserne herunder.

Vi har også fået opgjort gavelisten og mangler efterhånden kun at finde ud af hvem en gave er fra. Og jo jo, der var skam kort på, men der er simpelthen ingen af os (eller af vores forældre) som ved hvem personerne er. Spændende 🙂 Vi takker erbødigt for alle de skønne gaver!

2 x Sonos højttalere

18 Royal Copenhagen krus

Kontanter

Gavekort til silvan

Gavekort til illum

1 Køkkenkniv

2 Lyngby Vaser

Gavekort til Inspiration

1 Le Creuset fad

2 Blomsterhilsner

Gavekort til Magasin

1 Bailey

1 Georg jensen sovseske + 2 kagegafler

1 Daisy bog

1 Croquet + 1 ringspil fra polterabend

1 Bryllupsrejse til Oman

2 flasker Vin + 1 vinreol

2 Kurve med lækkerier

4 Krus fra Designer Zoo

1 Brætspil (A la carte)

1 Smartbox (Dig og mig)

Klar!
Klar!
Ida kørte Maya ind i dukkevognen
Ida kørte Maya ind i dukkevognen
Endelig!
Endelig!
Tøsehygge
Tøsehygge
Yndlings!
Yndlings!
Bryllupskage
Bryllupskage
Brudevals
Brudevals
Familien Gade Helgren
Familien Gade Helgren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *