Tigertutten

Fastelavn er mit navn!

Søndag og mandag stod den på tigerudklædning i det lille hjem. Søndag var vi til fastelavnsfest i andelsforeningen og mandag holdt vuggestuen fastelavnsfest, hvor alle børnene kom udklædt. Mors fastelavns-overskud var minimalt så det blev kun til en tigerstribet natdragt og en tigerhue fra H&M. Ida var dog ret ligeglad og virkede blot til at være godt tilpas i den behagelige dragt, som er noget mere ånde-venlig end mange af de kostumer man ellers kan købe i polyester og nylon 🙂

Tigertutten klar til at overfalde noget frokost!
Tigertutten klar til at overfalde noget frokost!

Mandag og tirsdag har Jane hentet Ida i vuggestuen og ageret lege-tante for fuldt blus. Mandag lavede Jane også 3 portioner lasagne til os, så der var mad til to dage samt to hele lasagner til at putte i fryseren. Det er SÅ skønt at kunne servere Ida sund og lækker mad uden at Mor selv skal stå flere timer i køkkenet.

Uuuuhm, Jane har lavet lækker mad til os!
Uuuuhm, Jane har lavet lækker mad til os!

På næste fredag henter Jane Ida i vuggestuen og passer hende hele aftenen med imens Mor og Far tager på rigtig kæreste-date for både første og sidste gang i noget tid formentlig 🙂 Mor er spændt på hvordan det går med at få Ida lagt i seng da hun stadig er lidt en strid banan når hun skal puttes. Til gengæld har Ida haft 4 rigtig gode nætter i den sidste uges tid, hvor hun kun har haft få opvågninger og slet ikke har været ligeså ked af det som ellers de sidste 1½ måned. Mor og Far krydser fingre for at vuggestue-opstarten efterhånden er kaperet så vi alle kan nå at få lidt søvn før næste søvn-monster melder sin ankomst.

Far (og Ida??) bygger verdens højeste Duplohus
Far (og Ida??) bygger verdens højeste Duplohus

3 uger igen

I dag er der kun 3 uger til termin. Mor har igen i dag været til mindfulness hos hendes tidligere kollega Regitze, som er en stjerne til at facilitere den slags. Det giver Mor en dejlig ro at kunne glemme alt omkring hende og for en stund kun forkusere på nuuet og Mor selv. Regitze har på baggrund af Mors positive respons besluttet at opstarte et hold med mindfulness kun for gravide og næste onsdag tager Mor sin gravide veninde Sabrina med så Regitze har to test-personer til at få opbygget konceptet. Mor glæder sig allerede til onsdag 🙂

Mor er begyndt at gå med støttestrømper for at forebygge ømme, hævede fødder og ben og det har de sidste dag haft en rigtig god effekt så Mor ikke ligger med snurrende fødder når hun skal i seng om aftenen. Nu glæder Mor sig bare til at Lillesøster trækker længere ned i bækkenet så Mor kan få sine ribben for sig selv igen.

Gennemsnitsbabyen måler på nuværende tidspunkt ca. 45 cm og vejer ca. 2500 gram. Mor skal til jordemoder igen på næste torsdag og er spændt på at få en opdatering på Lillesøster 🙂

Bryllupsforberedelser

Mor har fiflet lidt med nogle bryllupsforberedelser de sidste dage så nu er der snart styr på invitationerne. Derudover har Mor købt bordkort og bestilt fotograf til den store dag, så lidt mere kan tjekkes af på to-do-listen før Lillesøster kommer til verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *