Krudtuglen Ida

2 x Raske Tutter

Som opfølgning fra sidste indlæg må vi hellere nævne at både Ida og Mor er raske. Mors glukosebelastningstest var negativ så heldigvis ikke noget graviditetssukkersyge til os. Ida nøjedes også med at kaste op i løbet af natten til onsdag og var så ellers på toppen igen onsdag morgen – dog tog hun lige en ekstra lur i løbet af dagen efter al natterenderiet.

Når man er syg må man gå i nattøj hele dagen, blive madet med boller i sofaen og se tv hele dagen!
Når man er syg må man gå i nattøj hele dagen, blive madet med boller i sofaen og se tv hele dagen!

Ida var også så sød at sove igennem både natten til torsdag og fredag, hvor Far kunne nøjes med et hurtigt visit i løbet af natten for derefter at vende tilbage til sin egen seng. Vi håber det er en ny sove-tendens hos den unge dame…selvom det ikke var tilfældet i nat.

Ida har endelig fået 2 nye bisser – de to hjørnetænder i højre side. De har været rigtig, rigtig længe undervejs og har drillet mange gange, så vi er alle sammen glade for at de nu endelig er brudt igennem så de ikke skal gøre ondt på Ida længere. Nu mangler vi bare, at de to hjørnetænder i venstre side også bryder helt igennem så er det kun de sidste 4 kindtænder Ida mangler for at have alle de bisser hun skal have omkring denne alder.

De dumme bisser kan gøre så hulans ondt!
De dumme bisser kan gøre så hulans ondt!

Fuld Fart på Ida

Ida elsker at lege – især når Mor eller Far også leger med. Hendes favorit legetøj er stadig Dukke Sally og dukkevognen, Duplo og hendes cykel. Værktøjskassen fra Morfar og Bedste Grete er dog også fremme hver dag, for med al den cyklen skal man lige huske at spænde efter og af og til skal dukkevognen jo også fikses!

Ida har gang i værktøjskassen så cyklen lige kan blive fikset...
Ida har gang i værktøjskassen så cyklen lige kan blive fikset…
Så er den i vinkel du!
Så er den i vinkel du!
Man skal dog altid huske lige at tage en test-køretur!
Man skal dog altid huske lige at tage en test-køretur!
Ida er en god dukkemor... dog af og til lidt hårdhændet...
Ida er en god dukkemor… dog af og til lidt hårdhændet…
Ida ELSKER at bygge med Duplo
Ida ELSKER at bygge med Duplo

Fastelavn i vuggestuen

På mandag holder vuggestuen fastelavn. Ida skal være tiger. I den anledning har alle børnene i vuggestuen lavet deres eget fastelavnsris. Eller det vil sige pædagogerne har lavet fastelavnsriset og Ida har tegnet og fedtet med lim og små figurer, der således er klistret på.

Ida var meget stolt da hun fik fastelavnsriset med hjem fredag og svingede så vildt med det at halvdelen af klister-fætrene faldt af riset.

Se lige mit flotte fastelavnsris som jeg har lavet nede i vuggeren!
Se lige mit flotte fastelavnsris som jeg har lavet nede i vuggeren!
Fastelavn er mit navn!
Fastelavn er mit navn!

I morgen bliver der også afholdt fastelavnsfest i andelsforeningen som vi regner med at skulle deltage i.

Bølle-tutten

Pædagogerne har flere gange fortalt Mor og Far ved aflevering eller afhentning af Ida, at hun er ved at være en værre røver, som hurtigt lærer tricksene fra de andre børn. En dag var det dog gået lidt over gevind: Pædagog Henriette var ude og skifte en ble på et af de andre børn da hun pludselig hørte en meget ked-af-det dreng. Da hun kom ind fandt hun Ida siddende overskrævs på drengen med en legetøjs-hammer som Ida var i gang med at slå drengen lige i hovedet med flere gange. Henriette flyttede Ida og forklarede, at det måtte man altså ikke. Kort tid efter var den dog gal igen – så havde Ida fundet sig et nyt offer – endnu en dreng var i gang med at få samme behandling. Så tog Henriette hammeren fra Ida, og så var Ida færdig med at sætte sig i respekt hos drengene for denne omgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *