Venindehygge og Barnepigehygge

Zoneterapi og Hyggestund

I går var Mor på visit hos Sabrina i Ringsted. Dagen stod på barselshygge og zoneterapi. Sabrina er i gang med at uddanne sig til zoneterapeut og havde tilbudt Mor at trykke lidt på hendes fusser. Det takkede Mor bestemt ikke nej til så Sabrina tog Mors ømme, trætte fødder under kærlig behandling i en times tid. Det var SÅ skønt og Mor var helt træt resten af dagen så Sabrina må have ramt nogle punkter der fik kroppen sat i sving 🙂

Sabrina synes heldigvis også det er sjovt og hun har tilbudt at give Mor zoneterapi når vi ses igen – både fordi det er skønt for Mor, men også fordi Sabrina synes det er spændende at følge en ‘patient’ og se om hun kan fornemme en udvikling.

I aftes havde Mor endnu en veninde-aftale. Denne gang med Sanne, som hun har læst med i Herning. Mor drønede hjem til Sanne og fik ved samme lejlighed set hendes fine lejlighed i Valby (2 km fra hvor vi bor) og så suste vi ellers på café og spiste dejlig mad og sludrede.

Mor synes det er SÅ skønt at være tilbage i DK, og selvom familie og venner har været rigtig søde til at besøge os i Amsterdam er det altså også rart at man bare kan have aftaler på hverdage i et par timer.

Mor i Svømmehal

Efter lægens anbefaling har Mor i dag været i svømmehallen og få motioneret sin tykke og halv-ømme krop. Mor synes det var temmelig hårdt pludselig at få gang i svømmemusklerne efter et par års pause, men det gjorde bestemt godt for kroppen. Mor var dog ret frustreret over hvor proppet bassinnet i Frederiksberg Svømmehal var (trods det at det var en helt almindelig onsdag kl 9.30!) og synes det var irriterende at skulle svømme i ‘kø’ og ikke selv kunne sætte tempoet.

På fredag vil Mor igen afsted, men denne gang prøver hun det nye Vandkulturhus i Valby i stedet for, for at se om det er nemmere at komme til her.

Ida og Barnepigens Første Date

I dag har vi haft Jane-barnepige på besøg for første gang. Jane kom kl 14 og så tullede Mor og Jane ellers afsted mod vuggestuen for at hente Lilletutten. Ida og Jane var igen straks dus og Ida tog Jane i hånden og trak afsted med hende allerede inde på stuen. Jane præsterede da også at få Ida til at gå hele vejen ned af trapperne i vuggestuen OG hele vejen op igen af trapperne (39 trin!) herhjemme. Når det kun er Mor og Ida der er afsted er det ellers ikke noget hit, men i dag gik Ida helt uden brok. Så stod den ellers på leg herhjemme og Mor smuttede på indkøb da Ida og Jane var i fuld gang med at lege med Dukke Sally. Mor var væk en halv times tid og Jane fortalte, at Ida slet ikke havde reageret på, at Mor var gået – Mor vinkede ellers og sagde ‘hej hej’ så Ida vidste at Mor ville gå, men hun havde ikke sagt en lyd 🙂

Mor brugte resten af eftermiddagen på lidt huslige sager og på madlavning så Ida og Jane kunne få noget alenetid mens Mor dog stadig var i hjemmet. Det gik SÅ godt og Ida var glad og trak Jane rundt fra rum til rum. Der blev tegnet, drukket ‘kaffe’, leget med dukker, leget med lego, grinet og en masse andet. Ingen tvivl om at Ida synes det var skønt med en legekammerat, som var lidt mere medgørlig og aktiv end Mor 🙂

Jane blev og spiste med til aften og smuttede så hjem igen derefter. Det synes Ida var lidt træls, men med formaningen om at Jane kommer igen i morgen og leger fik hun lov at daffe afsted.

I morgen er det planen at Jane og Ida skal alene i Zoo et par timer efter vuggestuen mens Mor tager en slapper. Det er Mor helt sikker på bliver et kæmpe hit. For alle parter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *