Forårsstemning og fuld fart fremad!

Onkel René på besøg

I weekenden har vi haft besøg af onkel René. Fredag aften var mor og onkel på Ajax Arena og se Ajax spille 1-1 mod Heerenveen. Kampen var ikke sprudlende, men det var sjovt at opleve stemningen på arenaen.

Mor og onkel på Ajax Arena
Mor og onkel på Ajax Arena

Lørdag var vi alle 4 på sightseeing tur med kanalrundfart und alles i Amsterdam og ellers cruisede vi blot rundt og hyggede os.

Ida fortæller mor en historie
Ida fortæller mor en historie
Far og onkel nyder solen
Far og onkel nyder solen
Gladetutten på kanalrundfart
Gladetutten på kanalrundfart
Onkel René underholder Ida
Onkel René underholder Ida

Haven

Haven sprudler i øjeblikket. Salat, radiser, basilikum, purløg og tulipanerne er godt i gang med at spire, og vi venter nu blot på at se om der kommer noget frem fra tomaterne, lavendel og pinseliljerne.

Tulipanerne vokser hurtigt!
Tulipanerne vokser hurtigt!
Små salatspirer på vej
Små salatspirer på vej
Skønne Amsterdam i forårsstemning
Skønne Amsterdam i forårsstemning

Gang i Tutten

Ida bruger sin krop dagen lang og holder ikke mange stille stunder. Herunder ses dagens invention: et gangstativ så man kan skubbe sig frem med maven og så tage små skridt frem (1½ meter blev det til!) – helt uden at falde…..næsten da.

Ida har fået sig egen skuffe i køkkenet så hun er underholdt mens mor laver mad, og så mor kan bestemme hvilke ting Ida kan få fingrene i. Skuffen er et stort hit – Ida mangler dog lige at lære at man skal rydde op igen…

I går var vi hos kiropraktoren for 3. gang og Ida er virkelig begyndt at nyde besøgende. Hun ligger fuldstændig stille på mor mens Dr. Lauren behandler hende. Ida reagerer kun når Dr. Lauren rammer et ømt punkt og så når hun bruger sit værktøj som siger en kliklyd som Ida ikke er glad for. Det begynder også allerede at hjælpe på Idas mave. Lørdag var der gevinst tre gange og hele fire gange søndag. Vi havde givet Ida sveskemos til morgenmad lørdag og det gav gevinst. Ida har hidtil været så forstoppet at end ikke svesker kunne gøre en forskel, men nu hvor maven kun får frugt og grønt (og lidt riskiks og fisk) hjælper det på mavsen.

Når der er gang i maven skal der nogen gange et bad til
Når der er gang i maven skal der nogen gange et bad til

Idas seng er blevet rykket ind til mor og far i disse dage for at se om det kan få Ida til at sove mere roligt. Mor kan mærke at det tit er en tryghedsting når Ida vågner om natten og vil gerne holde mor i hånden indtil hun sover igen. Når mor kan gøre det liggende i sin egen seng vågner hun ikke nær så meget og er dermed et meget sjovere bekendtskab dagen efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *