Veninde-besøg og baby-fri

Veninde-besøg

Sent fredag aften ankom tre af mors veninder til Amsterdam. De havde booket et hotel i Amsterdam så vi så dem først lørdag formiddag. Pigerne var kørt herned i bil og kunne berette at det havde taget 8 timer inkl. 2 pauser fra Århus. De kørte i en Volkswagen Up så ikke ligefrem nogen sportsvogn 🙂 Pigerne synes det var gået så smertefrit at de mente at de formentlig ville tage bilen igen næste gang de kommer forbi fordi den giver så mange fordele mht. frihed og bagage.

Lørdag havde mor fået ‘baby-fri’ så far tog sig af Ida hele dagen mens mor tog tøserne med ind til byen og viste dem rundt og hyggede sig. Far og Ida hyggede sig vist i øvrigt også og nød nok at kunne gøre det på deres egen måde 🙂

Far havde forslået mor at overnatte på samme hotel som pigerne for at kunne være så meget sammen med dem som muligt, og da det viste sig at der var 2 ekstra senge på værelset blev det straks vedtaget.

Lørdag blev brugt på shopping (som man nu skal når 4 piger er samlet!), sightseeing og hygge – og selvfølgelig var der også indlagt en bytur i programmet lørdag aften. Det var mors første bytur i mere end et år så det var tiltrængt og ganske fantastisk.

Julehilsen til en ven i Danmark
Julehilsen til en ven i Danmark

Søndag formiddag da alle var blevet friske drog vi mod vores lejlighed for at hilse på far og Ida. Ida synes det var ganske fornøjeligt men også en smule overvældende med 3 ekstra tanter.

Da Ida kom ud til en lur tog mor igen pigerne med ind til byen for at få set og shoppet lidt mere. Der var dog knap så højt humør søndag som der havde været lørdag da alle var en smule trætte. Søndag aften lavede vi mad sammen i lejligheden og hyggede med scrabble og pandekager før pigerne igen tog mod hotellet for at få en god nats søvn før turen atter gik mod Danmark.

Trætte piger søndag aften
Trætte piger søndag aften

Tak for besøget damer – det var skønt at have Jer hernede! Kom snart igen!

Ida morgen-mus

Ida er begyndt at vågne hver morgen på slaget 6.00 uanset hvad tid hun bliver puttet aftenen før og uanset hvor mange gange hun har været vågen i løbet af en nat. Det synes mor er lidt hårdt og håber det ændrer sig før vi igen går over til sommertid i marts :s

Hjem til jul

På fredag drager den lille familie mod Danmark for at holde jul og nytår. Juleaften bliver afholdt hos mormor, d. 25. er der familiejulefrokost hos farmor og farfar og nytåret skydes ind nær Hillerød sammen med lille Liv og hendes forældre.

Vi glæder os til at se allesammen og glæder os til at holde Idas første jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *