Haven

Haven

Så er der kommet gang i haven!

Mens Ida har sovet formiddagslur og middagslur i dag har mor haft tid til at være lidt have-praktisk. Det lykkedes at få skaffet jord – den historie var dog lang nok til et indlæg for sig selv, da dette byggemarked også blot havde 40 liters sække. Vi nøjes med at illustrere hvordan det alligevel lykkedes mor at 40 liter jord (plus baby i barnevogn) med hjem via dette billede (som en sjov lille anekdote kan mor tilføje at efter at have kørt meget langsomt med barnevogns-trolley-karavanen hjem fra byggemarkedet (ca. 1. km) gik hun ned i det lokale supermarked, hvor de sørme havde 10 liters sække med jord – det husker vi lige til næste gang :s).

Barnevogn med trolley-påhæng inkl. 40 liter jord
Barnevogn med trolley-påhæng (via carabinlås) inkl. 40 liter jord

Og det fine resultat kan ses herunder:

3 altankasser med blomster og krydderurter
3 altankasser med blomster og krydderurter

Den sidste altankasse og krukkerne som mor har købt bliver gemt til foråret til at plante alle de spændende frø mor har købt i.

Mor havde været snedig nok til at købe en lille skovl for at lette arbejdet lidt – det viser sig dog at det er svært at være gartner uden at få jord under neglene så et ekstra ønske til dette års ønskeseddel til jul må være små have handsker. Et andet ønske kunne være grønne fingre, som mor absolut ikke har….men det er nok sværere at finde i supermarkedet.

Nu mangler altankasserne blot at blive monteret, men det opgav mor og tænkte at involvere farmand i i den kommende weekend, hvor han skal være alene hjemme med Ida en del mens mor er på udflugt med hendes 3 veninder fra universitetet, som kommer til Amsterdam sent fredag aften og frem til mandag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *