Lur på altanen

Så har Ida sovet sin første lur på altanen. Mor puttede Ida i overtøjet da hun begyndte at få små øjne og gnide i dem, puttede uldtæppet fra farmor godt omkring hende og endelig dynen på og så blev Ida skubbet ud på altanen.

Barnevognen står så fint i læ for regn og blæst og Mor kunne lige lure ud af vinduet fra soveværelset for at se om hun faldt i søvn og efter 5 minutter hvor Ida havde kigget lidt på sælerne faldt hun i søvn helt uden brok. Dygtig pige!

Idas første lur på altanen
Idas første lur på altanen

Det er skønt både for mor og Ida at hun kan sove lur udenfor; Ida får en masse frisk luft og elsker at ligge i barnevognen og mor får lidt frihed indenfor og skal ikke tænke på om hun larmer og vækker Ida.

Ida sovetryne
Ida sovetryne

Et andet plus ved altanen er at mor lynhurtigt kan hive Ida ind når hun vågner uden først at skulle have sko på og ned af trappen. Så slipper man også for ‘ravnemor-blikkene’ fra eventuelle naboer, som kommer forbi i det øjeblik Ida vågner og frem til man når ned af trappen og henter hende – selvom man har haft babyalarmen på og ved hun netop er vågnet 🙂

På altanen er der en smule larm fra trafikken oppe på vejen, forbipasserende på stien foran lejligheden og fra fly da vi ikke bor så langt fra lufthavnen – men alt dette er helt perfekt for Ida, som helst skal have lidt baggrundsstøj for at sove tungt. På Frederiksberg vågnede hun som regel efter en lang gåtur når hun blev stillet omme i gården fordi der var helt stille så altanen er bare helt perfekt for en lille sovetryne som Ida-musen.

Ida vågnede op dejlig varm med friske kinder efter 2½ time hvilket hendes mor var svært godt tilfreds med 🙂

Frisk igen efter en skøn lur!
Frisk igen efter en skøn lur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *