Gelderlandplein

Gelderlandplein

I dag har Ida og mor været på shopping-tur i Gelderlandplein – et shoppingcenter lidt udenfor byen. Mor var ikke super imponeret over stedet, som ellers var rent og rigtig pænt, men butikkerne var lidt kedelige. Derudover var der nogle sære typer som absolut synes de skulle røre ved Ida selvom hun lå nede i sin barnevogn eller sad og fik mad, hvilket Ida egentlig tog meget pænt – i hver fald bedre end mor 🙂

De næste dage får vi travlt – vi holder nemlig gæstemaraton. I morgen kommer Åsa (fars chef) til middag, torsdag kommer mors kollega Henriette og hendes to døtre til kaffe og fra fredag til søndag kommer morbror René og hans kammerat Daniel på besøg. René og Daniel skal til en koncert lørdag aften og resten af tiden skal de nyde det gode selskab på De Lierhof.

Idas nye døgnrytme

Ida er så småt ved at indrette sig efter sin nye døgnrytme som mor og far har forsøgt at give hende. Det er dog ikke sååå nemt at overholde hvis man ikke bare skal sidde derhjemme og kigge på Ida sover ude på altanen så lurene falder ikke altid helt på det aftalte tidspunkt. Det har dog hjulpet på nætterne og i nat har Ida kun været oppe og få lidt mad kl 3 og ellers sovet fra 21.30-8. Ida har også spist lidt mere efter vi har forsøgt at dele måltiderne op, men vi kan se på vægten at hun stadig tager på selvom hun holder lidt spise-strejke og så er mor og far ikke så bekymrede. I værste fald har Ida et par depoter på lårene hun kan tære på 🙂

En lille grinebider
En lille grinebider med gode kinder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *