30+4 (16. maj 2012)

Så er et af de vigtigste køb gjort – pusletasken! Jojo, der fulgte ganske vist en pusletaske med barnevognen, men når man skal drøne rundt i Amsterdam og være hip i et års tid fungerer det altså ikke med en stor klodset taske, hvor alt bliver rodet sammen i et rum. Tasken herunder er af mærket byStroom (model Edel) og er en decideret pusletaske – bare med flot 🙂

Det vil sige, at den er lavet i materialer, der er tiltænkt formålet i forhold til bakterier og lignende – og så er den bare så meget lækrere at se på, så man rent faktisk gider rende rundt med den.  Med i prisen fik man også (som det ses på billedet) et pusleunderlag, en termopose til sutteflasken så den kan holde sig varm/kold, en toilettaske og et bleetui.

Tasken blev en pre-barselsgave fra Oldemor Tove så den siger vi tak for 🙂

Så mangler tasken bare at blive pakket så den er klar til Lillepigens ankomst.