28+3 (1. maj 2012)

Så er der også kommet styr på puslebord. Da vi som bekendt kun skal bo i lejligheden i DK de første par måneder ville vi ikke bruge en formue på at indkøbe et puslebord for derefter at skulle bruge krudt på at få det fragtet til Amsterdam. Dog var det nødvendigt med en kommode eller lignende til lillepigens tøj som efterhånden fylder godt (tak for det mormor!) så lidt måtte der indkøbes. Efter mange overvejelser og måske verdens længste tur i Ikea (med adskillige ture frem og tilbage, op og ned) endte vi med at købe en Expedit reol til den nette sum af 179 kr. Dertil købte vi 4 kurve til tøjet samt to sæt hjul så kommoden nemt kan flyttes rundt i lejligheden alt efter hvor vi synes den står bedst og hvor det viser sig at være nemmest at skifte hende mht. vand, plads etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barnevognen er også blevet gjort klar med prinsesse-sengetøj, den blødeste bamse, barnevogns uro og ikke mindst farmors hjemmestrikkede uldtæppe (tak farmor!)

Nu mangler vi efterhånden bare lillepigen – vi ser dog helst at hun bliver derinde et par uger endnu – trods alt

🙂