28+2 (30. april 2012)

Babymessen var vældig hyggelig og vi købt et par småting til lillepigen så vi nu snart er heeeelt klar. Vi købte en såkaldt vikle – en slags bæresele som bare er et 5 meter langt stykke stof, men vikler rundt om mave, ryg og skuldre –  så den vordende moder kan bruge hænderne på andet end at holde dem på babyen. Det tænker vi især bliver relevant hvis hun skal pendle en del mellem vennerne i København, familien i Midtjylland og manden i Amsterdam og have lillepigen med rundt. Eller hvis der bare skal ryddes lidt op mens baby gerne vil have nærhed.

På vejen hjem endte moderen og mormoren i en af Mødrehjælpens butikker som havde rigtig mange lækre ting til ingen penge. Den kommende moder er blevet bidt af at finde fine babyting til ingen penge og disse seks ting fik hun for under 200 kr. Tingene er ganske vist brugte men det kan man på ingen måde se og alt kommer en tur i vaskemaskinen hos Mødrehjælpen inden det bliver sat til salg. Det er virkelig et skønt koncept når man som Jeg synes det er tåbeligt at bruge flere hundrede kroner på et enkelt stykke tøj som lillepigen kan bruge i en måned for så at blive lagt væk. Alt hvad der ses på billedet herunder har kostet mellem 25 og 40 kr. og man kan overhovedet ikke se det har været brugt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er også lykkedes at fange et af de små spark på video – det er dog ikke et af de store så man skal kigge godt efter. Filmen er kun få sekunder men gentages 3 gange så man forhåbentlig kan nå at se det:

[media id=12 width=400 height=320]

Vi skal selvfølgelig nok lægge mere video op når vi får fanget nogle gode spark 🙂