18+0 (19. februar 2012)

Se en lille video der viser hvordan maven stille og roligt vokser.

[media id=4 width=320 height=240]

Baby er nu ca. 13,5 cm lang + ben. I slutningen af uge 18 (dvs. søndag d. 26. februar) er baby ca. 18 cm fra hoved til fødder. Fødderne er ca. 2,5 cm lange. Baby vejer omtrent 240 g. det svarer til en pakke smør 🙂

I kan nu tilmelde Jer notifikationer via dette link så I slipper for at skulle tjekke siden hver dag for at se om der er kommet nyt http://heps.dk/post_notification_header/ Ved at tilmelde Jer dette med den ønskede mail adresse får I en mail så snart der er kommet nyt indhold om den lille ninja. I skal bekræfte at I ønsker at blive tilmeldt i den mail I får tilsendt når I har indtastet Jeres adresse og trykket ‘Submit’. Hvis ikke I modtager en mail er den med stor sandsynlighed røget i Jeres spam filter så tjek evt. denne mappe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *