Julehygge hos Farmor og Farfar

Julehygge

Vi julehygger på sidste dag i Malling. Vi havde egentlig tænkt, at vi ville have kørt tilbage til Kbh d. 29. eller senest den 30., men forplejningen på Hotel Helgren er så god, at vi har forlænget opholdet indtil i morgen tidlig og så kører direkte op til vores nytårsfest hos Liv og familien. Ida har allerede planlagt, at hun skal op og lege med Livs legekøkken – selvom hun i første omgang mente at de skulle ud og lege med vandpistoler, ligesom da vi var forbi i sommer, men det mente Mor nu var liiiiiige koldt nok.

Imellemtiden hygger vi på livet løs i Malling, og nyder sneen i haven og det gode selskab i stuen.

Løb stærkt Farfar!
Løb stærkt Farfar!
Klar! Parat! Kælk!
Klar! Parat! Kælk!
Bakken var så glat, at alle vist nåede at falde på vejen op eller ned
Bakken var så glat, at alle vist nåede at falde på vejen op eller ned
Vinter-My!
Vinter-My!
Den fineste vinter-solnedgang over Malling
Den fineste vinter-solnedgang over Malling
Tutterne tester lige Farmors nye gyngestol
Tutterne tester lige Farmors nye gyngestol
Maya sover.... med sut i munden!
Maya sover…. med sut i munden!

Vi træner stadig Maya i at bruge sut. Hun synes efterhånden den er OK sjov at tygge i, men hun finder ingen trøst i den. Mor tænker dog det er en god start, at hun ikke længere får opkastfornemmelser af sutten.

Maya har sovet helt elendigt siden juleaften. Hendes dårlige soveegenskaber har nået helt nye højder og hun er hver nat vågnet med max 30 min. mellemrum – hele natten igennem. Hun klynker og græder, og man er nødt til at tage hende op af og til De sidste nætter har Farmor heldigvis igen været en god hjælper og sovet hos Maya så Mor har kunnet få hvilet ud for første gang siden Maya kom til verden. Mor har sågar fået lov at sove til kl 10 og 10.30 næste formiddag og har været helt tummelumsk bagefter. Men det har været ganske fantastisk!

De sidste to dage har vi forsøgt at fylde så meget grød og mos på Maya – udover andet fast føde – som overhovedet muligt, og så har vi forsøgt at begrænse hendes lures varighed i dagstimerne og først putte hende til nat når Maya slet ikke kan hænge sammen længere. Det gik en smule bedre i nat, hvor hun tog et par timer uden brok, men der er stadig lang vej til en god nattesøvn.

Det eneste vi holder os oppe på er, at Maya er en lille charmebasse… det meste af tiden!

Lækre, tykke Mysenberg!
Lækre, tykke Mysenberg!
Mors to bassepiger klar til nattøj
Mors to bassepiger klar til nattøj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *