Tykke, trætte Mor

Tykke, trætte Mor

Pyha, Mor er ved at være temmelig tyk og temmelig træt. Når klokken slår eftermiddag er Mor helt udkørt – og så er det tid til at hente Ida :/ Jane skulle have hentet og passet Ida de sidste to eftermiddage, men hun er desværre blevet syg, så Mor har været på den alene indtil Far er kommet hjem fra job.

De sidste to dage har Mor været helt udmattet og har haft lidt kvalme, så Mor ser frem til en weekend med Farmor på visit, hvor Farmor kan agere underholdning for Ida og hjælpe lidt til med det praktiske imens Far er på herre-tur. Mor er også helt sikker på, at Ida glæder sig til at Farmor kommer i morgen eftermiddag for så skal der leges på livet løs uden andre planer hele weekenden.

Ida har hostet lidt de sidste par dage og hendes nattesøvn har derfor været endnu dårligere. Hosten er heldigvis aftagende nu, selvom Idas humør og energiniveau ikke har været særligt præget af baktusserne. Far har heldigvis været sød og taget de fleste nætter på madrassen inde hos Ida så Mor har haft mere ro og har kunnet blive i sengen, som er noget blødere og dermed rarere at ligge i når man nu kun kan ligge på siden (Lillesøster er ved at være så tung at hun presser for meget på Mors blodårer i ryggen når Mor ligger på ryggen og så bliver man dårlig). Mor har dog til gengæld haft en meget aktiv Lillesøster hos sig, som leger boksebold med Mors ribben og blære. Mor synes snart ikke hun gider være gravid mere…. knap 5 uger endnu (…..måske)!

MinTicker.dk Ticker

Mor har netop begået det sidste (planlagte 🙂 ) indkøb til Lillesøster i form af en Tripp Trapp stol magen til Idas. Vi har fået lov at låne en skråstol til montering på en Tripp Trapp stol så Lillesøster kan sidde med til bords helt fra fødslen og følge lidt med når Mor laver mad etc. men det kræver jo, at vi har en Tripp Trapp stol til Lillesøster helt fra starten af, så det har vi så snart postmanden har været forbi 🙂

Sådan ser skråstolen ud når den er monteret på en Tripp Trapp stol
Sådan ser skråstolen ud når den er monteret på en Tripp Trapp stol

Ida hos dyrehandleren

Ida er SÅ glad for at gå i vuggestue. Hun er glad når hun bliver afleveret og glad når hun bliver hentet. Det er skønt og Mor og Far kan tydeligt se når hun har lært nye tricks dernede.

Da Ida startede i vuggestuen i starten af januar havde der lige været en vandskade på hendes stues badeværelse og i garderoben. Nu er der omsider blevet lagt nyt gulv, blevet malet og sat nye garderober op, så der er mere plads til alle og mere plads til leg på stuen.

Ida fremviser stolt sin garderobe (her er det dog Marius' flyverdragt hun har fat i)
Ida fremviser stolt sin garderobe (her er det dog Marius’ flyverdragt hun har fat i)

I dag har Ida været med to af de store drenge på tur. De har været ude og køre med bus for at besøge en dyrehandler i Rødovre, hvor de fik set slanger, fugle og masser af andre dyr. Pædagogerne fortalte, at Ida havde været SÅ fascineret af dyrene, mens drengene havde været lidt bange for dem 🙂 Seje tutten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *