Febertutten

Alt det vi ikke har fejlet det sidste år er da vist ramlet ned over os de sidste uger. Natten mellem torsdag og fredag var Ida ked af det mange gange og ret varm. Mor tror dog ikke hun havde feber, men hun fik lov at sove uden dynen.

Fredag var Ida lidt pjevset – især om morgenen – men efter morgenmaden gik det i sig selv igen.

I nat var Ida igen varm og da far hentede Ida ved 7tiden i morges var hun helt feber varm, så hun fik nattøjet af og faldt hurtigt i søvn imellem mor og far, hvilket hun stort set ikke har gjort siden hun var helt lille.

Ida sov til kl 9.20, spiste en fin portion morgenmad, men hostede lidt af det op igen. Hun drak en hel flaske vand inden morgenmaden og har generelt haft en fin appetit og drikkelyst hele dagen.

Ida ser Teletubbies efter morgenmaden
Ida ser Teletubbies efter morgenmaden

I morges var temperaturen 38,5 men den er steget stødt igennem dagen og ved seneste måling var den helt oppe på 40,9. Nu ligger Ida kun i strømper og ble og sover efter hun har fået en smule smertestillende, som forhåbentlig kan sænke feberen lidt. Stakkels Tutte. Ida har sovet mange små lure igennem dagen, men vågner ofte og er ked af det.

Det bedste er at ligge på mor eller far når man er syg
Det bedste er at ligge på mor eller far når man er syg

Vi håber ikke temperaturen stiger yderligere så vi skal ha fat i lægen.

Stakkels lille mus
Stakkels lille mus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *