Skidtmads-tutten

Skidtmads-tutten

Stakkels Ida-musen er blevet en lille forkøletpind hvor næsen løber og panden er varm. Hun nyser til den store guldmedalje og producerer 11taller i stride strømme. Humøret fejler heldigvis ingenting når bare mor eller far er lige i nærheden til at give en krammer.

Efter et par urolige timer i nat gav mor Ida en stikpille. Det havde ingen af os prøvet før så mor var lidt spændt på hvordan det skulle gå. Ida tog det dog utrolig pænt selvom klokken var 4.30 og hun lå med enden i vejret. For når man ikke har andet at lave, kan man jo ligeså godt klappe-kage ikke?!

Paris

Om 2 timer afgår toget fra Amsterdam Centraal mod Paris – og vi er ombord. Turen tager kun 3 timer og et kvarter så vi måtte bare afsted en lille smuttur til det franske. Mor har været der for ca. 4 år siden, for far og Ida er det første gang.

Klapvognen er pakket til bristepunktet med alt hvad vi kunne tænkes at få brug for og så er det ellers bare afsted og nyde sommeren i det franske.

Vi glæder os!

Besøg af Farmor

Da vi vendte tilbage til Holland i søndags havde vi Farmor med hjem. Hun skulle agere Far/aupair mens Far var i Luxembourg på forretningsrejse. Ida og Farmor havde en fest hver eneste dag med masser af leg og hygge. Mor nød også Farmors tilstedeværelse med dejligt selskab, masser af kaffe og Ida-fri nætter 🙂

To stk. hyggetutter i Rembrandtpark
To stk. hyggetutter i Rembrandtpark

Mor nåede også omkring frisøren og fik løftet lokkerne en kende. Frisøren var dog ikke så god til engelsk som mor forventede så mor er blevet ca. 10 cm kortere end planlagt. Men pyt – det gror ud igen!

Mor med meget kort sommerfrits!
Mor med meget kort sommerfrits!

I går vendte Farmor så snuden hjemad mod Danmark igen, efter som Far var kommet hjem onsdag aften. Farmor nåede dog lige at fejre fødselsdagsmorgenbord i går morges for Far på hans 32. fødselsdag. Far er også voldsomt forkølet og lidt febersyg – men ligesom Ida ved godt humør 🙂

Selvom man har fødselsdag kan man godt have brug for en lur når man er lidt småsyg
Selvom man har fødselsdag kan man godt have brug for en lur når man er lidt småsyg

Tillykke skat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *