Krammetutten

Krammetutten

Ida er blevet en virkelig kærlig lille pige, som gerne vil kramme og krammes ofte. Uanset om Mor står og laver mad, lægger vasketøj sammen, sidder og spiser eller ligger på gulvet og leger med Ida kommer Ida ofte hen og krammer Mor – eller bare Mors ben, hvis det er hvad hun lige kan nå.
Mor synes naturligvis det er super skønt at Ida endelig er blevet glad for krammere, for tidligere har hun bare skubbet sig væk fra os og kravlet ud for at lege.

Far synes ikke at han får helt så mange krammere og synes i det hele taget at Ida er temmelig mor-glad for tiden.

Op og stå!

I går rejste Ida sig, for første gang, midt på gulvet uden hjælpemidler. Hun blev, som altid, helt stolt og glad før virkeligheden gik op for hende og hun skyndte sig at sætte sig ned igen – det kunne jo være farligt! Hun forsøgte efterfølgende et par gange igen, men uden held – rumpen er altså lidt tung når man skal op og stå uden hjælp.

Man skal helst op og stå hele tiden!
Man skal helst op og stå hele tiden!

Leger selv

Ida har de sidste dage været rigtig dygtig til selv at tusse rundt og lege. Hun rejser sig ved alt, og bruger mange kræfter på at få slæbt legesagerne op på borde, i vindueskarmen eller på sofaen så hun kan stå op og lege.

Ida er blevet glad for hendes julegave fra mor og far
Ida er blevet glad for hendes julegave fra mor og far

Ida har i nat kun været vågen en enkelt gang og har ellers sovet igennem. Mor kan ikke huske det før er sket mens vi har været i Holland så hun var helt forvirret i morges da Ida kaldte kl 7. 11 timer i streg har hun taget og kun lige fået sutten en enkelt gang sent i aftes. Dejligt musen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *