Afslapningsuge!

Idas første lige-ved-og-næsten skridt

Ida øver sig konstant i at stå op uden hjælp og hun bliver mere og mere modig. Hun er stadig lige stolt og glad når hun slipper taget og selv står. Normaltvist er Ida meget opmærksom på ikke at falde så hun sætter sig hellere ned og kravler et par meter end at risikere at falde. I går var hun dog modig og tog et skridt hen imod mor fra TV-bordet som hun ellers holdt fast i. Ida kom også fint hen imod Mor men ville være styrtet hvis ikke Mor havde været hurtig til at gribe Ida. Så ikke et rigtigt skridt endnu – men et lige-ved-og-næsten et af slagsen.

Ida er nu også begyndt at gå mere med gåvognen. Vi skal dog ikke kigge for meget på hende imens for så bliver hun helt genert og sætter sig ned igen.

Der kan ikke gå lang tid før den lille tut begynder at gå rigtigt!

Hjulskifte

I går måtte Mor i gang med at skifte dæk og slange på klapvognen da den var punkteret på vej ned i supermarkedet. Mor havde forudsagt at det snart ville ske og vi havde da også kun nået at køre få hundrede meter med klapvognen, efter Paris-turen hvor vi travede mere end 30 km, før dækket punkterede. Pyyyyyh, hvor var det heldigt at det ikke skete i Paris for så havde vi været på spanden.

Mor havde heldigvis allerede købt både nyt hjul og slange til vognen og på en time lykkedes det da også mor at få det gamle dæk af og det nye sat på. Mor havde tænkt at det var den slags Far snildt kunne klare, men han er åbenbart bange for at få sorte fingre, og så måtte ingeniøren jo selv i gang, men fikset – det blev det!

Afslapningsuge

Efter et par uger med fester, gæster, besøg og tur til Paris har vi nu endelig en uge – og weekend!! – helt uden planer. Der er dog en plan: Afslapning!

I næste weekend (22.) flyver vi til Venedig, hvor vi har tre dages sightseeing før vi joiner Farmor og Farfar på en campingplads i nærheden af Venedig. Vi skal være der en uge og har lejet en campingvogn med aircondition på campingpladsen. Mor har kun tidligere camperet 2 gange i hhv. Danmark og Norge for mange år siden, mens far nærmest er vokset op på den campingplads vi skal ned på. Mor er så småt ved at stocke up på sommertøj til Ida og i dag har mor og Ida været på tur og købe et par små sandaler til Ida så hun ikke skal gå helt barfodet rundt når hun øver gåning på campingpladsen og stranden.

Idas nye Crocs sandaler
Idas nye Crocs sandaler

Ida er vokset ud af sine andre hjemmesko så mor har også købt et par nye bløde – men seje – futter til Ida som hun kan tusse rundt i herhjemme.

Ida i de nye seje sutsko
Ida i de nye seje sutsko og med hårdt arbejdende ansigtsudtryk

Design by Farmor

Farmor har haft travlt det sidste stykke tid – mor ytrede nemlig ønske om en strikket kørepose til Ida, som kan sidde fast i klapvognen og have stropperne igennem. Ida sparker nemlig alle tæpper og dyner af så de lander på jorden og hun får kolde fusser.

Den slags skal man ikke sige 2 gange før Farmor har været i byen og købe garn 🙂

Farmor og strikket og strikket og fik posen færdig da hun og Farfar besøgte os sidst. Vi aftalte dog lige at teste posen og lave eventuelle tilretninger i den forgangne uge hvor Farmor var på besøg igen. Der var nogle småting der skulle finjusteres og nu er den bare super god og fin, nu hvor voksiposen er ved at være for varm at bruge.

Den cardigan Ida har på på billedet herunder er desuden også strikket af Farmor 🙂

Idas nye kørepose
Idas nye kørepose

Tak for de (altid) fine sager Farmor!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *