Ståtrold!

Ståtrold

Så oprandt dagen hvor Ida endelig(!) kom op at stå uden hjælp. Ida har elsket at stå oprejst siden hun var få måneder gammel og den sidste uges tid har hun prøvet at hive sig op ved hjælp af borde, sofa og bukser (…). I dag lykkedes det så endelig for Ida helt selv at trække sig op at stå ved sofaen. Ida panikkede dog en lille smule da hun ikke kunne holde sig oprejst lang tid og synes der var langt ned igen, så mor måtte lige hjælpe lidt til.

'Hvad mon der er heroppe?'
‘Hvad mon der er heroppe?’

Nu kan det kun være et spørgsmål om tid før Ida får sig nogle seriøse knubs og blå mærker fra de styrt som ikke kan undgås.

 Kiropraktor visit #2

I dag har vi været hos kiropraktor Dr. Lauren igen. Hun startede med at fortælle hvad hun havde fundet ud af sidste gang og forklarede ud fra nedenstående tegning.

Ida har problemer de steder der er markeret med rødt på manden
Ida har problemer de steder der er markeret med rødt på manden

Øverst refereres der til området omkring svælg og kæbe. Nederst refereres der til tyktarmen og nyrene.

Herunder ses en illustration af hvor Ida skal behandles. Kraniet skal behandles fordi alle nerverne går derop så det påvirker hele kroppen.

Idas behandling
Idas behandling

I dag fik Ida en behandling på en halv times tid, hvor Dr. Lauren trykkede og masserede Ida så der bliver løsnet op for nogle spændinger i hendes krop. Ida lå på ryggen på mor som selv lå på briksen for at hjælpe med at holde Ida i ro. Ida var helt rolig til de første 10 minutter og lå blot og betragtede Dr. Lauren som sødt fortalte Ida hvad hun lavede når hun trykkede på hende. Efterhånden blev Ida dog mere urolig og græd et par gange hvor Dr. Lauren trykkede nogle steder hvor hun åbenbart havde ondt. Ida var dog hurtigt trøstet igen. Dr. Lauren brugte sit klikke-instrument igen i dag men Ida tog det heldigvis lidt bedre end sidst hvor hun blev skræmt og helt ulykkelig.

Vi har lånt en bog hos Dr. Lauren, “Well adjusted babies” som bl.a. fortæller hvad man kan give Ida at spise som er mere skånsomt for maven og hvad der er forbudt for hende. Ganske kort er det faktisk kun frugt og grøntsager Ida må få samt glutenfri korn- og rissorter – f.eks. quinoa, som vi i forvejen spiser af og til. Når Ida er 9 måneder må vi så småt begynde at introducere nye ting igen som er lidt grovere. Kød og fisk er bandlyst i øjeblikket ifølge bogen så mor og far skal vist lige lave en plan for hvor meget vi har tænkt os at følge bogen. Havregrøden som både mor og Ida ellers er blevet ret glad for er også blevet bandlyst og Ida skal nu have grøntsagsmos til morgenmad. Mor tror dog hun holder fast i havregrøden til sig selv 🙂

Mor er noget spændt på hvor hurtigt vi kommer til at se resultater, men der går nok lige et par uger.

Søvn

Efter Idas 4 tænder er kommet helt igennem har vi nu haft 2-3 gode nætter hvor Ida har sovet langt bedre og har taget længere stræk. I nat sov hun fra 20.30 til 7.30 og skulle bare have sutten kl 22.30 og så først igen kl 5. De sidste par timer var hun dog lidt urolig, men bare det at kunne få et langt søvnstræk gør underværker for os!

Keep it up Ida! 🙂

Besøg af Idas gudfar

I morgen kommer Idas gudfar, morbror René, på besøg. Mor og René skal på stadion og se Ajax spille mod Heerenveen fredag aften. Oprindeligt skulle far også have været med men da vi ikke kunne få en babysitter til Ida besluttede vi at far måtte blive hjemme med Ida. Far har tidligere været på stadionet og se Ajax spille så det var mors tur 🙂

Ellers skal vi blot hygge og turiste den lørdag inden René flyver tilbage søndag formiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *