Kravlemusen

Kravlemusen

Så fik Ida helt styr på at kravle og i dag har benene ikke stået stille. Ida har allerede været omkring Farmor og Farfars persienner og i en skuffe med CDer. Stuegulvet er allerede blevet kravlet tyndt og Ida er glad og stolt når hun når frem til sin destination.

Mor og Far er spændte på om Ida stadig kan finde teknikken når vi kommer tilbage til Amsterdam til det glatte trægulv.

På besøg hos Morfar og Grete

I går var vi på besøg hos Morfar og Grete hvor vi fik serveret en menu uden ende. Ida spiste med og nåede at smage på næsten hele menuen: Sild og karrysalat (ikke det store hit). Makrel og æg (helt ok!). Fiskefilet (uuuuuuhm!) Tarteletter (uuuuuhm!). Frikadeller (uuuuuhm!). Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler (super uuuuuuuhm!).

Efter sådan en omgang bliver man træt og må tage sig en lille skraber.

Trættemusen tager en lur
Trættemusen tager en lur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *