Ida-mus og Ida-mos

Mos-produktion

I dag har mor været i fuld gang med at koge mos til Lilletutten – der er blevet kogt blomkålsmos, broccolimos og sveskemos.  Hidtil har Ida kun prøvet kartoffel- og gulerodsmos (+ diverse frugtmos) så mor var lidt spændt på om Ida ville synes om det nye mos – mor har nemlig prøvet at give Ida en købe-mos med bønner, gulerødder og blomkål som smagte afskyeligt og som Ida var ved at kaste op over.

Ida fik en portion blomkålsmos før hun røg ud til dagens 2. lur og det synes hun var rigtig lækkert så mor er fortrøstningsfuld.

Nu er mor løbet tør for bøtter og fryseren er fyldt til bristepunktet med blomkålsmos, broccolimos, gulerodsmos, sveskemos, pæremos og æblemos, og Ida har sin helt egen skuffe i fryseren så mor nu kan holde mos-produktions-fri i et par uger og Lilletutten kan blive fyldt godt op før hun ryger i seng så hun forhåbentlig sover igennem 🙂

Køkkenrod efter mos-én-masse-kogning
Køkkenrod efter mos-én-masse-kogning

Idas legekammerat

Vi fejrede nytår hos Pernille og Mathias i Hillerød. P+M har en datter, Liv, som er 3½ uge yngre end Ida og vi tænkte det var den perfekte sammensætning til at holde voksen-nytår. Liv og Ida hyggede sig og nød den konstante opmærksomhed fra 2xmor og 2xfar, og var vældig interesserede i hinandens legetøj og i at røre ved hinanden i øvrigt.

To nytårs-gavtyve
To nytårs-gavtyve

 

Da kl. var 18 var Liv blevet lagt i seng mens Ida synes hun skulle have lidt mere af nytårsaften med, så hun nåede lige at se Dronningens nytårstale og sad ligeledes med til forretten før hun også røg i seng. Begge basser sov mere eller mindre igennem til kl 7 næste morgen, hvor de var klar på leg igen. Det var SÅ hyggeligt og mor er en smule ærgerlig over at vi bor så langt fra Liv og hendes forældre.

Godt nytår fra familien Helgren-Nielsen / Gade Helgren / Pedersen!
Godt nytår fra familien Helgren-Nielsen / Gade Helgren / Pedersen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *