Ida i Zoo

I den forgange weekend har vi haft Søndagsklubben (Thomas, Krølle og Sidsel) på besøg. De ankom fredag aften, hvor vi blot hyggede i lejligheden med tapas og lidt vin – og vigtigst af alt så havde de medbragt 3xleverpostej til det Stryhns-sultne-folk  – det var et STORT hit 🙂

Ægte dansk leverpostej
Ægte dansk leverpostej

Lørdag stod den på sightseeing i byen, men da de tre gæster alle havde været i Amsterdam før endte det mere i bar-seeing end med turist-attraktioner. Mor og Ida var med på tur men trillede hjemad midt på eftermiddagen da Ida endnu ikke havde sovet sin middagslur.

Søndagsklubben på vej på bar
Søndagsklubben på vej på bar

De 4 andre kom inden længe og så blev der ellers hygget med hjemmelavede burgere og film. Ida synes det var en fest med de tre gæster som allesammen dikke-dikkede med Ida – særligt Thomas havde hun et godt øje til 🙂

Søndag tog vi i Zoologisk have (Natura Artis Magistra) da Ida havde sovet sin formiddagslur. Det var rigtig hyggeligt, men når man er vant til Zoo i København kunne denne her altså ikke måle sig. Ida synes heller ikke den var noget særligt men kunne trods det ikke falde til ro og nåede at blive overtræt før hun endelig faldt i søvn, dog kun for at vågne igen en halv time efter. Ida er ikke en ørn til at sove når vi er på tur – nu har hun vænnet sig til at barnevognen står stille når hun tager hendes lure og så fungerer det altså ikke at man pludselig går rundt med den.

Man skal selvfølgelig op og sidde så man kan følge med når man er i Zoo
Man skal selvfølgelig op og sidde så man kan følge med når man er i Zoo

Mor og Ida skyndte sig ret hurtigt igennem krybdyrs-bygningerne da luften var ekstrem tung og ildelugtende – mor var ikke sikker på Ida synes det var særlig rart, men hun tog det egentlig meget pænt.

Vi nåede dog lige at få et billede af ham her på vejen…

En kæmpe alligator...fy for pyffer!
En kæmpe alligator…fy for pyffer!

Og ligeledes kom vi forbi de store skildpadder…

Vi skulle hilse Farmor!
Vi skulle hilse Farmor!

Og pludselig måtte vi bakke med barnevognen da der gik kæmpestore øgler frit rundt på gulvet – og de havde bestemt ikke tænkt sig at flytte sig!

Halløj med dig øgle!
Halløj med Jer øgler!

De næste par dage skal vi bare slappe af så Ida kan få sovet ud efter en weekend med meget lidt søvn og i næste weekend har vi den første familieweekend længe uden besøgende så der påtænker vi at tage Ida med i svømmehallen – det glæder vi os til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *