Sveskemos og julepynt

Mormor

Mormor fik lov at komme hjem til Danmark igen søndag som planlagt. Det viser sig at det vi kalder en snestorm i Holland og lukker lufthavnen ned for svarer til ‘noget fistelværk’ i Danmark, så trods en rigtig dansk snestorm landede flyet kun en smule forsinket i Danmark. Turen hjem fra lufthavnen i bil var eftersigende en større udfordring 🙂

Tak for besøget Mormor 🙂

Sveskemos

I dag har mor benyttet sig Mormors trick og kogt sveskemos til Ida-musen. Mor tænker, at det kan være et fint supplement til lactulosen for at få laven lidt på gled og så er det formentlig lidt sundere for mavsen.

Ida synes det var lidt en klistret fornøjelse så mor påtænker at blande noget æble i næste gang mosen koges. Nu venter vi blot og ser hvordan maven reagerer.

Ida i gang med sveskemosen
Ida i gang med sveskemosen

HEM Hotel

Farmor og Farfar overnattede på et hotel kun 3-400 meter fra hvor vi bor mens de var hernede og de har således sikkerhedsgodkendt hotellet. Hotellet er gammelt og bærer præg heraf, men der er rent og pænt, og for 507 DKK for 2 personer 3 nætter kan man vist ikke bede om mere. Ja vi gentager lige. 507 DKK for 2 personer 3 nætter (mandag-torsdag)

Der er restaurant på hotellet så man også kan få sig lidt at spise og der er fri wi-fi. Så når nogen af Jer kommer forbi hernede kan vi roligt anbefale Jer at checke ind på HEM Hotel.

Julepynt

Det viser sig, at mors teori om at hollændere ikke pynter op til jul slet ikke holder. Som i overhovedet ikke. Det her er vores nabos dør, som blev dekoreret i weekenden. Dør-oppyntningen er dog ingenting sammenlignet med det lys-mekka, der er blevet sat op på deres altan. Vores lyskæde på altanen er nu så snoldet, at der kommer mere lys inde fra naboen om aftenen end der kommer fra vores egen lyskæde. Hollændere pynter åbenbart blot først op til jul efter pakjesavond hvor Zwarte-Piet-pynten pilles ned og udskiftes med næsten traditionel julepynt – dog i noget mere spraglet slags end vi er vant til i Danmark, men pyt – det er dog lidt mere julet end neger-dukker 🙂

Naboens dør
Naboens dør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *