Mormor på julevisit

Det lykkedes mormor at komme frem til Amsterdam trods snestorm. Det blev dog med en forsinkelse på ca. 1½ time – men frem det kom hun.

Fredagen gik hurtigt med mad og dikke-dikke før Ida blev lagt i seng. I dag har mor og mormor været på sightseeing og shopping-tur i byen, fået købt et par julegaver og fået lidt lækkert frokost. Ida og far hyggede sig derhjemme imens så det var lidt nemmere at komme rundt i byen.

Der er efterhånden kommet en del julepynt op i byen – Zwarte Piet-figurerne er pillet ned og der er kommet mere proper pynt op. Det ser faktisk helt julet ud nu.

Rådhuspladsen med juletræ
Rådhuspladsen med juletræ
Juletræ i stormagasin
Juletræ i stormagasin

Ida har været en lille røver i nat, som kun har sovet ganske kort tid af gangen og været meget vågen, så alle er trætte i dag og håber hun sover bedre i nat.

I morgen er skal mormor allerede hjem igen – vel og mærket hvis ikke lufthavnen i Aalborg lukker ned på grund af snestorm. I såfald beholder vi mormor hernede som au-pair 🙂

Ida og mos

Ida får efterhånden mos hver dag og er blevet ret skrap til at spise det. Det er stadig lidt et cirkus med mos udover det hele, men hun er glad og åbner munden på vidt gab så snart en mundfuld er slugt.

Gulerodsmos er stadig favoritten hos Ida men vi prøver så mange forskellige slags som supermarkedet rummer så hun kan vænne sig til lidt forskellige smage. Ida er nu efterhånden så god til at spise mos at vi håber på snart at kunne erstatte et par af dagens flasker helt med mos.

Mos er bare det bedste!
Mos er bare det bedste!

Pålægschokolade

En af de ting man ikke bruger i Holland er pålægschokolade. I stedet bruger man chokoladekrymmel på sine madder. Det smager meget mere af sukker end det chokolade vi er vant til og er generelt ikke et stort hit her i hybelen, men sjovt ser det da ud.

Pålæg-chokolade-krymmel smagsprøver i 'brugsen'
Pålæg-chokolade-krymmel smagsprøver i ‘brugsen’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *