Status quo

Nattefest

Ida sover stadig ikke igennem for tiden på trods af at maven er blevet tømt og fyldt med lækker mælk. Hun vågner første gang på slaget 00.50 og igen 04.40 for endelig at vågne omkring kl. 7. Det er lige gyldigt om hun bliver puttet kl 21 eller kl 23.30.

Nogen gange kan man nøjes med at ae Ida lidt på kinden så falder hun i søvn igen, andre gange skal hun tages op og vugges tilbage i søvn og hvis intet af dette virker er man nødt til at give hende en flaske for at hun falder i søvn igen. Hun når dog ikke at spise særlig meget før hun falder i søvn med flasken i munden så mor har efterhånden udelukket at det er fordi hun er sulten. Dertil vågner hun stadig kl 04.40 selvom hun har fået en flaske kl 00.50.

Detektiv-Mor har besluttet at undersøge sagen til bunds over de næste par nætter for at finde ud af om der er noget, der vækker Ida siden det er på bestemte tidspunkter hun vågner eller hvad hulan det skyldes.

Sukkervand

Mor har i dag givet Ida sin første flaske med sukkervand for at hjælpe maven lidt på vej. Eller det vil sige – mor forsøgte at give Ida en flaske men det vil hun på ingen måde have. Da hun først fik den i munden drak hun et par mundfulde før hun opdagede at det ikke var mælk – så begyndte brynene ellers at bevæge sig voldsomt op og ned før Ida spyttede flasken ud og begyndte at skælde mor ud med nogle meget dybe pludre-ord.

Da mor forsøgte igen lidt senere spyttede Ida blot tungen ud sammen med evt. vand hun havde nået at få indenbords. Men mor er fortrøstningsfuld – hun har nemlig læst at børn skal smage på ting 16 gange før de finder ud af om de kan lide det eller ej og i såfald er der kun 15 gange tilbage 🙂

En lille klatre-abe er ved at bestige sit aktivitetsstativ
En lille klatre-abe er ved at bestige sit aktivitetsstativ

Mors lille sejr

Mor er i dag nået sin vægt fra før hun blev gravid – det på trods af hun ikke har været specielt aktiv, dog er der gået mange, lange ture med barnevognen og trænet vægte med en lille klump på 6½ kg.

Nu mangler kun det sidste ekstra mavepolstring at blive brændt af, men med rigelige mængder mavebøjninger skal det nok komme. Hurra for mor!

Gaver

Mor havde fødselsdag i slutningen af august, men da fars biks i Amsterdam gik i luften d. 1. september havde han ikke lige overskud til at købe en gave til mor. Det har han så haft nu (efter mor satte ‘køb gave til Heidi’ på hans agenda). Far skal da også have at mor er svært godt tilfreds med gaverne – og mon ikke der er kommet lidt ekstra gave med som afbetaling for renter for dårlig samvittighed…..man er vel bankmand!

Mors nye Marc Jacobs pung og taske
Mors nye Marc Jacobs pung og taske

Far er ikke tilgivet for forsinkelsen, men med så fine gaver hjælper det lidt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *