Lejligheden & Dansker-hygge

Dansker-hygge

I dag har vi haft besøg af Trine, som vi kender fra Danmark. Trine har boet hernede et års tid og kom forbi til frokost (hjemmebagt rugbrød selvfølgelig – hvilket i øvrigt var i høj kurs) og kaffe inkl. æbleskiver (hvilket også var i høj kurs). Trine kunne give et par gode fif til hvor man finder hvad – og det viste sig at hun selv har boet 3 min. fra vores lejlighed så hun kendte i den grad kvarteret.

Ida blev lidt betuttet over, at der pludselig var andre mennesker i lejligheden end mor og far, men efter en lille lur var Ida klar på at charme Trine.

Lejligheden

Så er det lykkedes at få samlet de sidste Ikea møbler og få ryddet op så lejligheden nu er blevet ganske hyggelig og værd at fremvise. Idas værelse er blevet helt færdigt og helt perfekt, der mangler dog stadig et par småting i de andre rum – men Idas værelse har været topprioritet.

Herunder er et lille galleri med billeder fra lejligheden – husk du kan se alle billederne i større format ved at trykke på et af dem og trykke ‘Next’ nede i venstre hjørne. God fornøjelse og vi glæder os til at vise lejligheden frem i virkeligheden!

God lørdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *