Rullemusen Ida

Rullemusen

Så er den lille trold begyndt at rulle fra maven til ryggen. Mor er ikke helt sikker på at det altid er med vilje, men i hvert fald kan man flere gang i træk ligge hende på maven så hun kan træne nakken for ½ minut senere at finde hende liggende på ryggen. Ida er også begyndt at prøve at komme op på knæene engang imellem og skubber sig så fremad – i det hele taget ved hun vist ikke at hun kun er 2½ måned 🙂

Ny madras til musen

Ida og mor har været i Lyngby i dag for at bytte en bodystocking Ida har fået i gave til en større størrelse. Når man så alligevel er afsted på tur kan man jo ligeså godt se hvad byen ellers byder på. I Babysam fandt mor en ny madras til Idas barnevogn som var sat 25% ned. Den madras, som hører til barnevognen er lavet af meget tyndt skum så den synes mor ikke Ida skal ligge på hvis hun skal til at sove mange lure i vognen. Nu er hun også snart vokset ud af liften og så er det på tide med en bedre madras i den egentlige barnevogn. Så nu har Ida fået en Dunlopillo helsemadras så det lille myr kommer til at ligge bedre i barnevognen.

Mor fandt også lidt småting til Idas værelse og et par støvler til sig selv som hun på forhånd ved mormor bliver brandjaloux på 🙂

Når man har været på tur en hel dag kan man godt blive lidt træt og så er det godt man kan tage en slapper sammen med mor mens man venter på farmand kommer hjem fra Amsterdam.

Ida tager en slapper på mor
Ida tager en slapper på mor

Status

Ida er begyndt at pludre mere med åben mund end hun tidligere har gjort. Før er meste blevet mumlet nede fra halsen men nu er det tydeligere og højere lyde, der kommer ud. Nogen gange tror mor bestemt at Ida skælder ud og ikke gider ligge og lege mere men når hun stikker hovedet ned til Ida får hun bare et kæmpe smil mens Ida pludrer videre.

Der er også så småt ved at komme godt gang i Idas mave som der bør være. Hun er stadig på Lactulose-vognen og får 10 ml om dagen i en flaske. Mor har kæmpet en brav kamp for at sikre sig at Ida får nok, og har nu fundet ud af at den bedste løsning er at putte det hele i en flaske om morgenen med tilpas lidt mælk i til at mor ved Ida kan spise det hele. Ida er nemlig altid sulten om morgenen og falder ikke i søvn midt i flasken. Ida får dog sendt nogle bleer afsted som ofte kræver et tøjskifte men hellere det end at hun har ondt i den lille mavse.

Ida er stadig en rigtig glad pige som smiler og efterhånden griner mere og mere. Hun har bestemt temperament og man skal ikke tøve med at give hende sin flaske når man først er sat til rette – så får man besked om, at det går for langsomt.

Ida er også blevet rigtig god til at gribe fat i tingene. Det er både godt og skidt for hun hiver hårdt når hun først får fat i en tot hår eller i mors halskæde. Ida vil også gerne hjælpe med at skifte bleerne og hiver fat i alt hvad hun kan nå hvilket ikke altid er super praktisk synes mor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *