De første børnepenge

Så er de første børnepenge gået ind og det blev fejret med en lille shoppetur i dag. Ida fik 2 nye sutter – der er kun en slags hun gider bruge så hun havde i forvejen kun 2 sutter hvilket mor ind i mellem fik lidt paranoia af når hun ikke kunne finde dem.

Ida fik også et aktivitetsstativ magen til nedenstående så hun stadig har noget at lege med når vi leverer det lånte tilbage til Kornelia inden vi tager afsted.

Idas nye aktivitetsstativ
Idas nye aktivitetsstativ

Ida fik sig også 12 nye hagesmække da mor efterhånden var træt af at løbe tør og give Ida en våd hagesmæk på. Så nu har Ida hagesmække i alle regnbuens farver – og så kan man jo altid få en hagesmæk på som matcher farmors hjemmestrikkede futter 🙂

Idas nye hagesmække
Idas nye hagesmække

Ida fik sig også en ny hue da det efterhånden er ved at være rigtig efterårskøligt og mor vil være sikker på at Ida ikke fryser om hovedet når vi kører tur. Forhåbentlig kan hun begynde at sove lure i barnevognen på altanen fra næste uge af og så bliver huen også uundværlig. Huen kan ses på billedet længere nede.

Allerbedst var det dog at komme hjem og finde en pakke i postkassen fra farmor med den hjemmestrikkede vest. Den er blevet brandgod og passer Ida helt perfekt så hun ikke skal fryse når hun ligger og leger ved legestativet. Den forudser mor bliver et kæmpe hit!

Tak for pakken farmor 🙂

Smarte efterårsparate Ida
Smarte efterårsparate Ida

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *